Lyckselemarknad

Igår var vi i lycksele på marknaden och självklart skulle det regna och ha sig men det stoppade inte oss från att ha kul. Var bland annat på Jysk och lindex där jag fyndade lite kläder och en klädstång hängare (vet fan inte vad det heter xp). Som pricken över i:et käkade vi på knuten och det blev ju så klart Kejsarsallad :)
 
En av huvudorsakerna till att vi åkte dit från början var för att höra Katarina och hennes band sjunga. Dom gjorde det riktigt bra som uppträdde i regnet och kylan, grymt helt enkelt! ;) Trodde först att det bara skulle bli vi som kikade, men trotts pissvädret var det många som var där.
 
Idag är det chillmode som gäller! Kolla på serier och kläder, mysa och kanske klippa krille är det ända som jag ska göras. Allt annat får va!
 

YEH BUDDY!

CHIPS ÄR SÅ HIMLA GOTT!! ligger och tugg för livet, medan jag kikar på lite kläder ahh och bloggar.
 
Har hängt med brudarna ikväll och sett på skräckfilm, "cabin in the woods". Den var faktiskt helt okej, dock stör jag mig när slutet i filmer inte är "lyckliga" det känns inte som det blir nån helhet då men aja :p det är en värdlsig sak. Raggen kom sen och den var allt annat än lugn, men det är så det ska va! ;)
 
Imorgon åker vi till lycksele över dagen, tanken är att vi ska kika när katarina sjunger och typ gå på marknaden. Blir nog grymt :) Nu ska jag fortsätta åh tugga chips och mysa med pojken min :] pussgonatt!

it's tuesday, you can't expect more

Idag har...
 
 ...det regnat (gör det fortfarande..)
 
...vi haft skolfoto
 
...jag och veronica besökt blodbussen ;)
 
...jag fått ett paket, fniss*
 
...jag ätit middag ensam
 
Detta var dagen hittills och när det gäller kvällen så är det lite oklart. antingen blir det att göra något med some people eller bara nörda framför datorn :p Vad det än blir så är jag på! haha, nää fy vad det är tråkigt att vara ensam! Nu får det bli imorgon så jag slipper detta :)
 

Peplumtoppar

 
 
En av mina passioner är utan tvekan mode! kläder, skor, smycken, väskor, skönhetsprodukter you name it. Just nu är den så kallade Peplumtoppen väldigt het och speciellt i dessa kombinationer ovan. I skimmrande tyger, inslag av transparenta delar, paljetter och smyckade kragar. Personligen tycker jag dom är sjukt snygga och när det gäller att matcha med dessa toppar ska det inte vara några problem alls :) Min plan är att hitta något snyggt tyg och pröva sy en egen, det ska nog inte vara så svårt ;p höhö

Kate Moss

Inte nog med att jag har världens finaste kille, jag fick den sötaste och finaste "svärmorn" på köpet! Vi var på middag hos familjen Johansson och gissa vad jag får av Helen, en helt oanvänd parfym♥ Den luktar verkligen jättegott!
 

Hujeda mig!

SKÄMES TAMME... VILKEN DÅLIG UPPDATERING, JAG VET!
 
Jag kan inte påstå att det har hänt så mycket som varit värt att skriva om. Jag, erika och evelina tog bilen drog till lycksele i lördags, träffade några gamla godingar, kika på lite folk i hodas lägenhet osv. och drog sen hem :p
 
Idag for jag och evelina (med kompani) på audio video för att skriva upp oss på varsin Iphone 5. Jag vet att det är askonstigt men känner ett litet pirr när jag vet att jag ska få en ny tele ^^  Min nuvarande börjar fucka ur, toutchen vägrar fungera ibland och pågrund av odugligheten har jag inte orkat fixa ett större minne så har typ inga spel eller nåt... jag kan inte ens ha instagram!!!! Btw, så är jag nog den enda som inte har det vid detta lag xp... hahahah....jaa..En liten uppdatering av mitt liv, ha de!
 
 

Det blir nog aldrig som man tänkt sig

 
Gårkvällen började med mat och massa brudar och slutade konstigt nog med även det. Däremellan kan man ju säga att det var lite berg och dalbana, många roliga höjdpunkter och några svackor... En av topparna var utan tvekan städhjälpen jag fick av katarina, carre och tim. väldigt uppskattat! För övrigt finns det inget mer att säga förutom att, linnea swärd du skulle vart här!!
 
 

YES

ÄNTLIGEN! Den 28 september kommer iPhone 5 till Sverige :DD Min stackars hTC börjar bli ganska skruttig så det passar bra, plus att jag känner för att prova någonting nytt :)
 

CRAFT

Har införskaffat ett par löpartights finally! Det passade väldigt bra med tanke på att vi har skoljoggen imorgon. Jag vet att jag låter tokig, men kommer ändå bli fettskönt att få röra på sig några timmar :) 
 
 
 

TURKIET PART 2

 


 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 

Som fisken i vattnet

Om en liten stund ska jag börja bege mig mot badhuset för att möta upp lina. Vi ska dra en liten motionsswim, vilket jag tror kommer va förbannat skönt! Sen är det bara att stumma hem till lägenheten för att se x-factor med massa brudar ;) det passar ju ganska bra när pojkvännen är uppe i tärna och jobbar :) peace and love!
 
 

Jeffrey Campbell

Dessa godingar ligger verkligen högt up på önskelistan, så tomten om du läser detta så är den svarta modellen mest önskad, sen den vinröda och sist den glittriga. p.s jag har storlek 37 ;))
 
 

 
 
Det är så sjukt snyggt med träklack, som för övrigt är ett av höstens måsten!

"orden känns för små"

Det har varit en lite annorlunda dag idag, jag har nog alldrig upplevt vår skola så dyster och nerstämd förut. Det är verkligen tråkigt när det händer och på grund av allt kaos fick vi ledigt resten av dagen för att fundera.
 
Jag kan inte påstå att jag är speciellt nerstämd, jag hade inte den där kontakten som många andra hade. Däremot om jag möter någon som är jätte ledsen, så får jag sjukt mycket medlidande och riktigt känner deras sorg.
 
 
 
  

The end of something good

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, känns lite vemodigt att helgen är slut och att alla jag har umgåts med ska åka iväg, eller några av dom iaf. Jag låter typ sjukt smörig (nästan patetisk) men det går inte att bli annat än deprimerad på söndagar! Samtidigt är jag så sjukt taggad på livet att den så kallade "söndagsdepressionen" nästan inte stör.
 
Bjuder på två bilder från helgen, lånade av lina och hoda :)
 


 

Jag som inte trodde det kunde bli mer kaos


 
Gårkvällen var allt annat än tråkig, den tillbringades nämligen med evelina, katarina, hoda och linnea. Jag tror inte jag har skrattat så mycket som jag gjorde då, iaf inte på länge! Det var spårat helt enkelt och värre blev det när jag kom hem till lägenheten :p Ingen kommentar men så var det iaf.
 
Om en timme ska jag återse dessa människor på storumans inneställe (akkan) för en lite fika, tills dess ska jag njuta av ett avsnitt "Revenge" som för övrigt är en sjukt bra serie! Rekomenderas starkt :)

En liten skillnad

För er som inte vet, sett eller lagt märke till det så har jag faktiskt färgat håret. Tänkte visa en liten jämförelse, det är inte så stor skillnad men i ljuset ser man en lite brunare nyans :)
 
 
Korten är tagna med samma (dåliga) kamera :p

Där palmerna bor

Kvällens sysselsättning är plugg, serier och lite tänkande. Sitter just nu och drömmer mig tillbaks till värmen, stränderna och palmerna i turkiet. I precis detta ögonblick är det sommar och sol där medan vi i Sverige måste leva med denna kyla som inom en snar framtid kommer övergå till snö och is... kill me!
 
 

USA

Antingen är jag fruktansvärt tidig eller sjukt efter, men i vilket fall har jag beställt en bikini från madlady♥ har även dragit iväg en beställning från Gina Tricot. Det blev en lång vinrödkjol, ett fjäderörhänge, en brun telefonväska med fransar och en triangle bra ;) nu ska jag försöka chilla med internetshoppandet och spara mig för the real deal, lika med att springa omkring irl i affärerna!! :D 

TURKIET PART 1

Hotellet som vi bodde på :)
 
 

Den underbart häliga stranden! (dock har jag typ inga andra strandbilder än denna, linnea har alla xp)






 
 
100 procent nykter ;p
 

Vår favoritclubb var utan tvekan "The Doors"!