Rainy day

Så var jobbhelgen igång! Det känns dels skönt eftersom vädret ändå suger men även jobbigt med tanke på att det kommer va fullrulle här. Men känner på mig att det kommer bli super:) finns inte så mycket mer att säga i nuläget. Hoppas alla har en trevlig helg! Kramis! 



Myyys

Hej:) Så var mina två lediga dagar över. Känns lite tungt att åka och jobba just nu (kan vara för att jag fortfarande ligger i sängen) men det är bara att ta sig i kragen, fixa sig och iväg;p 

Ledigheten nyttjades iaf till max. Lunchdejtade finaste Lina på tisdagen. Känns som det var evigheter sedan vi träffades, så hade en hel del att ta igen:) Fick mig även en liten vistelse på universitetet, lina skulle plugga men vi alla vet nog hur det slutade:p hehe. Igår blev det däremot en riktig slappardag. Pyjamas all day long med soffan, smoothie och film som mina bästa vänner. Hur skönt som helst!

Nu ska jag sova 1,5 timme till. Vi hörs!

Lunchbuffé i utopiagallerian


Utvecklingssamtal


Förra p-mötet bestämde vi att alla skulle ha ett "utvecklingssamtal" med Annelie. Så nu sitter jag på bussen och förbereder mig lite mentalt. Är inte det minsta orolig eller så men det känns ändå pirrigt:p Lite som den gamla goda tiden, fast utan mamma:) önska mig lycka till;p Så hoppas jag alla får en super dag:) kram 

Lördagslyx

Hej på er! Igår var jag ut med dessa härliga människor:) vi hade bokat bord på allstar, så det blev middag, efterrätt och lite vin. Maten var hur god som helst och man blev verkligen supermätt! Att äta halv åtta på kvällen är väldigt mysigt, men Inte det ultimata om man ska stanna kvar och festa vidare. Jag blev så sjukt slö och otaggad så det blev en ganska tidig hemgång. Lite synd faktiskt men jag taggar nästnästa helg, då blir det Allstar igen. Då är det bara att göra om och göra rätt, = boka en tidigare middag så man kan sitta och ta det lugnt och inte hetsa i sig maten och drickan. 

Hoppas alla hade en lika trevlig gårkväkl som jag:) idag är det inget annat än slömode on! Har även beställt pizza så det kan nog inte bli mkt bättre:) kramis






My other love

Hello! När jag ändå är vaken men inte orkar kliva upp ur sängen passar det perfekt att blogga lite. Tänkte visa den här veckans inköp, är särskilt nöjd över min perfekta höst/vinterjackan:))

Jacka: BikBok

Koftan: HM, Svart baslinne: BikBok

Tröja: BikBok

Kofta: HM, Vitt baslinne: BikBok

Kjol: GinaTricot 

Vita jeans: Rut m.fl.

Beige stickad tröja: Rut m.fl.

Morgonstund har guld i mun

Godmorgon! Ibland är det allt bra skönt att jobba kväll, för det innebär att du har hela dagen fri. Du kan sova ut (även om det bara är till kl 07.00 på morgonen...), ligga och dra dig för att sen kliva upp när du känner för det. Äta någon god och nyttig frukost/lunch, ta tag i lite tvätt, träna etc. Eller så kan man åka in till stan och luncha med fina vänner och shoppa;) föredrar det sistnämda. hehe. 

Denna morgon ska jag njuta av extra mycket och med tanke på att jag shoppade både igår samt förrgår så blir det en mysdag hemma innan jobb. Har gjort en mango och banan smoothie som jag tänkte mumsa på medan jag ser serier och tvättar.



Bara kvällspasset kvar sen tar jag heeeeeeelg!!:)) kram på er! 

Costas

Hejsan! Igår var jag ledig, passade därför på att gå på stan och ta en lunch med denna pingla:) hittills har jag bara ätit indisk- och thaimat när jag varit ute med isa så vi bestämde oss för att testa något nytt. Efter många om och men hamnade vi på Costas. Kan starkt rekommendera deras lunchbuffé, den var hur god som helst!! 

När vi hade ätit klart fortsatte vi att kolla i affärer. Självklart fick jag med mig lite grejer hem men la även undan några saker som jag ska testa igen idag. Bland annat en ny höst/vinterjacka. Ska försöka visa er mina fynd innan veckan är slut. :) 

Nu ska jag tvätta lite innan det bär av mot stan och sedan jobb. Hoppas alla får en superbra dag! Kramis



Hattfnatt


Ett MÅSTE i höst är den praktiska och stilrena hatten! Jag köpte min på bikbok för 299:- , vet även att det finns två modeller på H&M för ca 199:-. Varför jag valde den dyrare varianten berodde på hattens skärm. Den var hårdare än de på H&M samt att formen på hatten var mittemellan kantig och rund. Vilket jag gillade;) 



Främmande

Hej på er! 

I helgen har vi haft krilles familj på besök. Jag tycker det är så kul att de vill komma och hälsa på (gäller även "min" familj). Det ger oss för det första en anledning att storstäda, vilket inte händer allt för ofta annars. Man får umgås och mysa med fika och film. Så får man lyxa till middagarna lite extra och äta ute, denna gång blev det Allstar. Jag åt deras revben, aningen kladdigt men så sjukt goda!! 

Har förövrigt inte gjort så mycket denna helg. Njutit av ledigheten, ätit och sovit. Ändå helt okej om ni frågar mig:) Nu laddar vi om för en ny jobbvecka och hoppas den går fort så jag får min lön snart;) 

Några bilder från Allstar igår