+

Om en timme blir det att arbeta (igen), älskar att Stellan sa att jag skulle städa igår när det egentligen skulle göras idag.. -.- Tur iaf att man får sällskap av Linnea och Petra :)

Ända fördelen är att jag tjänar pengar

 
Man ska väll inte klaga att man har jobb så att det både räcker och blir över, men samtidigt hade det varit jättekul om man var ledig och kunde göra roliga saker med sina vänner... På tal om jobb så fick jag mitt schema för städningen och det är verkligen inte chill! fulla dagar + övertid 4 timmar i veckan och detta håller då på i ca 6 veckor!
 
Annars lever livet, taggar Storumandagarna fett mycket och dom 3 kommande helgerna framöver ;) lot´s of love!
  

Är Jonas en av dom?

Känslan att komma hem efter en stört jobbig men ändå helt awesome dag är så OTROLIGT SKÖNT!
 
Denna dagen har bestått av att klippa gräs och trimma, vilket kan låta ganska drygt i en normal människas öron! Tur då att jag och Vendela hade så mycket damp som vi hade, det gjorde timmarna lite mer värda ;) HAHA och på tal om ingenting så är kyrkogården värsta djurparken, det var seriöst asnära att jag trimmade ihjäl både det ena och det andra! Bland annat en liten fågelunge xp
 

Carrots and powerking

 
En riktig slappardag var precis vad jag behövde, men fick man det... nej! tvätta, tvätta och åter tvätta kläde, aja det är nog lika bra att det är gjort. För övrigt så laddar jag inför jobbet imorgon med lite morötter, dipp och powerking :) lev å må gött!

Vad skulle vi göra om båten sjönk!!?

Den stora slutsattsen vi kom fram till var att Evelina och Lina skulle få panik, jag skulle vråla håll käften och försöka lugna dom och Erika skulle bara säga OHH MY GOD!! xp HAHA, känns stabilt.. Här kommer iaf lite bilder från kvällen :)
 

Minigolf?

 
Hittills har denna vecka varit riktigt skön! Jag har turen att jobba med Vendela på kyrkogården, vi vann med 2-1 mot Betsele i fotboll (sjukt skön seger!) och jag har utan tvekan den bästa pojkvännen i världen♥. Plus att jag ska äta tårta om en stund och mest troligt (om det inte regnar) spela minigolf med mina fina! :D 

80 års kalas

Idag har vi firat min underbara mormor som fyller 80 år (egentligen fyller hon år på onsdag), detta med god mat, presenter och så klart vänner och familj. Så jag säger väll grattis i förskott mormor!!!!!!!♥ 

Här är lite bilder :)










Vilmer är bara för söt! man vill typ äta upp honom :] 

Min dag i bilder

Dagen har bestått av att laga en massa massa massa mat som vi ska ha tills imorgon. mormor fyller nämligen 80 år och det ska firas!!! :D Tur att mamma och moster är ena riktiga matlagare :)


Jag fick lära mig att skära vaniljstångarna och få fram själva vaniljen ^^



Kvällens nöje blev lite morötter och dipp, några fransmän och of course mina girls :)

Marshmallows

Nu är det kring tre månader som jag, Lina och louise har varit utan godis! Kan ju säga så här för vissa flyter det på och andra har några stora gupp i vägen, men hur som helst gjorde vi en deal. Vi får äta marshmallows!! :D Det är något man bara måste ha på en grillkväll, speciellt när det faktiskt börjar bli varmt på kvällarna så man kan vara ute;p 



Dreamers

Old memories



Det känns verkligen inte som att det var två år sen jag gick ut 9:an! Tiden går för fort helt enkelt, måste ju vara för att jag har så roligt ;D Ikväll blir det mest troligt ladan och kanske nattbio med tjejorna eller bara en mysig hemmakväll med Krille. Bäst att njuta medan jag kan för redan imorgon börjar jobbandet!

Nästa år är det vi!

SOMMARLOV! Det har inte riktigt sjunkit in i mitt huvud, men så är det. Kvällens planer är iaf att äta middag med Erika, Veronica och Mia för att sedan bege sig någonstans (mest troligt till mia) och att börja kvällen ;)

Jag hoppas verkligen vi får lika fint väder på vår student nästa år :)

No time for rest!

Full fart är vad som gäller, så drar en liten sammanfattning av mitt liv för några veckor framåt!

Imorgon: inskolning för att städa på akkan (kl 07.00 på morgonen!) och brännbollsturnering på skolan. Kvällen är dock inte planerad.
Onsdag: AVSLUTNING!! Parteej och massa skoj. (Y)
Torsdag: återhämta mig från onsdagen och möjligtvis göra något på kvällen :)
Fredag: jobba :p
lördag: oplanerad
Söndag: oplanerad
Måndag: Jobba på kyrkogården i tre veckor.


Dagens avslutningsfika ^^

Det finns saker jag hatar!

Bland annat att inte kunna lägga sig i sin egen säng när man är jätte trött, bara för att det ska vara upptaget av två boys! AJA, hur som hels så har kvällen varit super, go mat, awesome musik och bäst människor :) Puss på den! Nee nu blir det att slagga på soffan!

  

Taggad tjej!

Ikväll blir det att röja framför Norlie & KKV kommer bli awesome! Hoppas verkligen att det inte regnar, får nog allt ta med mig ett parraply ;) Ses i dimman!


Piggelin

Jag kan ju inte påstå att man är så piggelin idag.. slö japp! Men lika glad för det är jag för sen ska jag på akkan ;p thihi (älskar att jag har melodin i huvudet när jag läser den biten ^^) Jag, Evelina och Andrea ska förbanne mig bli klar med den där himla naturkunskapsuppgift, så man kan känna lite peace.

Måste också säga att piggelindrinkar var bland det godaste jag druckit!  

Kvällens outfit

Jag har ingen aning om vad som händer egentligen, jag bara glider med ;) Allt jag vet är att det inte kan bli annat än awesome!! Ja och detta blir då kvällens outfit, love my sexy pose :p peace!

Turn to you

Jag blir lite chockad att Justin Bieber börjar göra bra låtar helt plötsligt, såna som jag fastnar för :p men jag klagar ju inte precis ^^

Vad är vitsen med planering..

..När man kan köra impuls istället? :DD

Jag hade verkligen inte tänkt fara på talludden igår, kände inte taggen när det regnade och hade inte heller någon aning om hur jag skulle ta mig dit, men då som den jäveln hon är så lyckades erika övertala mig att följa med. xp och det tackar jag henne för, allt blev ju awesome i slutet! ;)

Vad hände där!?

Jag och Krille tog en promenad till billan och påväg tillbaks så sa det bara PANG sen var var vi mitt i stormen xp spöregn, blåst och med en burgare i varsin hand, kan tänka mig att det såg lagomt kul ut!

I´ll feel like a princess

Jag och brudarna drog en liten roadtripp till Lycksele igår för att kika på balen :) Personligen tycker jag det är asroligt att kolla på alla fina klänningar och frisyrer, snacka om att jag känner taggen inför vår bal nästa år!!! :DD Var dock inte så aktiv med min kamera men jag bjuder på det lilla jag har ;)