....

Nu går jag hej då!

Vi har varit med om värre, ändå är det inte ok

Det känns så otroligt skönt att vakna upp av sig själv (inte av cp alarmet) och inse att man är ledig. Helgen är i stort sätt planerad. haha eller egentligen är det nog bara söndag, för på lördag skulle jag spela innebandy, men cupen blev inställd.. suck! ah tyvärr är det inte bara jag som har planer, min älskade pojkvänn också så honom kommer jag inte träffa på hela helgen och när han väl kommer hem då åker jag :/ Så råkar han även va en hårt arbetande karl som kommer jobba borta från måndag till torsdag nästa vecka ghaaa!&%/= INTE OK.

Klockan ett drar jag iaf på akkan med brudarna♥ och tar en fika :) kvällen är ganska oklar men det brukar alltid hända något skoj ;) Love to all!


Batgirl

Nu har jag och Sofie tagit tag i detta med halloween kostymerna och finaly beställt!! :D
Taggar fett, hoppas bara vi hinner få allt innan the final countdown ;p 

Ska jag hitta min blivand ikväll?

Jag älskar livet när det händer lite oväntade saker! man ska inte planera allt in i minsta detaljs whats the point whit that liksom :p 

Ikväll ska iaf jag och sofie kolla på lite halloweendräkter ;) blir awesome, speciellt om jag hittar något som faller mig i smaken ;p hihi, vad som händer sen vet man aldrig ;D

Ha en toppen kväll allihopa, för det kommer jag ha! ♥  pusshej

Fetmat med lite hockey på det

Just nu sitter jag hemma hos Lina och väntar på att folket ska bli klar så vi kan dra på frasses och äta ;) Senare blir det hockey för fulla muggar, Storuman vs Vilhelmina undrar hur det slutar ah förutom att storuman vinner då ;D hihi, resten av kvällen är ett mysterium!

På tal om ingenting, detta är då min klass finns inte så mycket att säga förutom att jag sitter bredvid en blondin och min teammate ja och så har vi ju Erika på ett litet hörn också ;p hihi

VILL HA!

ÄLSKAR GINA TRICOT ♥
Livets vandring

Igår spenderade vi vår kväll på Församlingsgården i Storuman. Vi fick ta del av en föreställning skapad och framförd av Pia-Karin Helsing, där hon berättade om sin pilgrimsvandring till Santiago de Compostela. Hennes inspirationskällor kommer från kompositören Puccini och författaren Paulo Coelho, som bland annat skrivit ”Alkemisten”.


Innan själva föreställningen började fick vi oss ett glas cider (OBS alkoholfritt!) och minglet kunde börja. Efter att Pär ”dealat” fram ett specialpris för oss fattiga studenter, fick vi oss en bit Tarta de Santiago, Tarta de Manzanas och en kopp te.

Pia- Karin välkomnade oss bra med glädje och värme. Hon gick runt till varje åskådare och delade ut broschyrer med ett stort leende. För att få lite mer inlevelse visade Pär och före detta elev, nu lärare, Frida Viklund en film från deras pilgrimsvandring år 2002. Hon berättade kort om deras resa, upplevelser och tipsade om boken ”Alkemisten” som gjort starkt intryck på henne.


The show must go on, och det gjorde den. En stark, djup och fängslad föreställning tog start och vi var fast. Det var många saker som gjorde att vi inte kunde släppa blicken. Eftersom vi inte vill förstöra föreställningen, främst för Vilhelminaborna, slutar vi med ett citat från föreställningen. ”Alla människor är olika och det bör vi utnyttja”.


 

Ps: Vi är tre tjejer på Luspengymnasiet som läser spanska steg 4.

Igår var en bättre dag

Det är söndag idag= depprition punkt slut!

Igår var det lördag och livet lekte som det alltid gör (förutom på söndagar) Jag hade en grymt skön dag med tjejerna, vi fikade på akkan, gjorde göööö middagen och myste så där på kvällskvisten ;) Det var även min och Kristoffers 1 års dag :] hihi, med tanke på allt jag gjorde igår så hann jag aldrig blogga, men jag gjorde faktiskt en statusuppdatering på fb ;p

Tacos at Krilles place

Matematik sista lektionen på en fredag är måttligt drygt ska ni veta! Känns som vi har suttit här en evighet xp
Det ända jag har förtärt idag är en ok korv med drika, så man börjar även känna av hungern. Det blir iaf tacos hemma hos Krille senare (Y) och om jag har tur så kan jag hämta ut min nya vinretjacka idag också ;D

Ikväll blir det mest troligt Idol med tjejerna, kanske drar med mig Krille ut eller lämnar han hemma framför datorn. Där trivs han bra ;p hihi. Det blir nog toppen i vilket fall :)

Finally som action in the big U

Polisen jagar Storumantjuvar


Just nu spanar flera polispatruller efter en bil med misstänkta personer som kopplats samman med villainbrott i inlandet. Allmänhetens tips efterfrågas.

- De resurser vi har i inlandet är engagerade i att försöka få tag på misstänkta, säger vakthavande befäl i Umeå, Dan Andersson.
Polisen jobbar just nu för att försöka gripa personer som bland annat misstänks för villainbrottet i Storuman tidigare i dag. Samma personer misstänks också vara kopplade till inbrott och inbrottsförsök i Arvidsjaur, Kåbdalis och Jokkmokk i Norrbotten.

Dan Andersson kan berätta att man har fått samstämmiga tips rörande händelserna i Storuman och Norrbotten. Dels är det en bil som noterats i Storuman under dagen och som sedan har setts på vägarna i inlandet mellan Storuman och Lycksele. Den misstänkta bilen beskrivs som en mörkblå, eventuellt svart, utlandsregistrerad kombi.

Dels finns det också tips om två misstänkta personer med följande signalement:
Två män, en cirka 180-190 centimeter lång och en kortare, runt 160-170 centimeter.
Båda mörkt klädda, den ene bar på en mörk ryggsäck med vit text, den andre bar på en mörk tygväska/axelväska.

- Men man kan säga att det finns lite resurser och mycket vägar. Vi är intresserade av alla tips, säger Dan Andersson.
Numret till polisen är 114 14. Både observationer av misstänkta fordon och iakttagelser som kan sättas i samband med inbrotten välkomnas


Jo visst är det kul att det händer något, men tycker ändå vi skippar sånt här!!!!!!!!!

Bad hair day

Tur då att man har evelina sundin! ;)

colder weather more clothes

Nu känner man verkligen att vintern snart är här! Det börjar bli lite väl kallt att bara ha sensommar/vårjackan :p

Jag funderar faktiskt på att beställa den här godingen från Ginatricot.se
VILL HA!!!

Tiderna förändras och vi med den

Livet är en jävla berg och dalbana , annat kan man inte säga. Man kan vara på toppen och känna sig stark, säker på sig själv och inte ha några problem alls. Nästa sekund ligger du i den mörkaste gropen du kan tänka dig och vill hälst bara ligga kvar där. 
känner ni igen er? 


För övrigt är vädret bara för tragiskt!