Tillbaka till vardagen och rutinerna

Hallå på er! Fyra veckor gick alldeles för fort, semestern tog slut lika snabbt som den började.Har redan haft min första jobbdag och det kändes faktiskt riktigt bra. skönt att få lite rutin om dagarna och börja träna regelbundet igen.är sjukt taggad!
 
de fyra sista dagarna på min ledighet maxade jag verkligen! Mamma fyllde 60 år i torsdags så mamma och Jasmine åkte till Lycksele över dagen för att shoppa, mysa, äta middag osv. Jag hade pratat ihop mig med Jassi om att vi skulle överraska mamma. Planen var att jag skulle åka dit äta middag och sedan åka hem till Umeå igen men det slutade med att jag följde med hem till Storuman. Så det kan gå :p 
 
Direkt vi kom till Storuman vem tror ni jag stöter på då? Jo Hoda! hon kom och gick med vovven så jag vrålade till mamma att stanna bilen. Hoppade ut skrek som en barn och kramade om kvinnan, vi ses ju tyvärr inte allt för ofta men det känns lika bra varje gång vi träffas. Sist jag var hemma hos Hoda och Viktor så hade de knappt hunnit fixa något i huset. Nu när jag kom dit var det sååå fint! Blir själv så taggad på att köpa hus! hihi. Viktor och Jonas var också där så givetvis blev det fika och så spelade vi yatzy :) Tillsist blev grabbarna less och ville spela dator, då satt vi oss i soffan och pratade om livet tills tre på morgonen.
 
på fredagen bjöd mormor oss på lunch på hotellet och senare på eftermiddagen blev det fika för fulla slanten! Mamma hade köpt en gigantisk smörgåstårta och i kylen hade hon ca 5 tårtor till! Har mina misstankar att hon ville mata ihjäl oss. hahahaha. Åkte tillbaks till Umeå på kvällen, älskar att umgås med familjen och vänner men det är verkligen så skönt att komma hem till älsklingen.
 
På lördagen mötte vi upp Erika och Alex, vi åt middag på pinchos och bowlade det var supermysigt! Söndagen blev en riktig chillardag men vi lyckades ta oss ut för att se bio, suicide squad, med Ida och Nicklas. 
 
Lite bilder från mammas firande och Middagen med erika och alex :)
 
Det är tredje gången jag och krille äter på pinchos. Hehe.

En rejäl uppdatering

Hallå där! Tänkte dela med mig av några höjdpunkter sedan 2016 började. Jag har haft en alldeles för bra vår/vinter + sommar man får nästan skämmas. 
 
Startade det nya året med att byta frisyr. Blev så galet nöjd, helt klart ett av mina bättre val!
 
 
Före
 
 
Efter
 
I slutet av januari åkte jag över till grannstaden för inflyttningsfest hos Linnea och Jona. Alltid lika trevligt att träffa den kvinnan! ♥
 
 Taco, bio, skratt, träning, kaos, flumm en bra blandning för en lyckad helg!
 
 
 
 Gjorde mina första gelenaglar :)
 
I början av februari startade jag min resa mot ett bättre jag. När jag spelade fotboll och höll på med massa andra sporter i Storuman kom träningen naturligt. När jag flyttade till Umeå hade jag noll motivation till att träna, att jag dessutom jobbade på frasses gjorde inte saken bättre.. Tack vare min underbara vän och kollega så är jag nu på god väg. Bara mellan fabruari och maj gick jag ner 7kg. Under semestern har vi tagit det ganska lugnt men så fort ledigheten är slut (vilket endast är om 4 dagar) drar träningen igång på allvar igen. Känns riktigt bra!(Y)
 
det är inte alltid fokusen eller orken är med en till gymmet, då kan man lika gärna leka lite :]
 
På min föddelsedag jobbade jag bokstavligt talat heeeeela dagen. Först på Change 10.00-14.30 och sedan på Frasses 17.00-22.30 man har ju trots allt blivit äldre så att jobba på sin födelsedag är inte så konstigt. haha. Efter en lång dag är det alltid skönt att komma hem men att dessutom mötas av detta är obeskrivligt. Krille hade köpt tårta, presenter och rosor♥ Älskar honom!
  
 
 Brännbollsyran var kung och jag fick finbesök från Falun! Sorgligt nog sög jag på att ta bilder men bjuppar på denna.
Påväg till grubbe för att säga hej till olli ;*
 
 Idas födelsedagsfirande blev sååå lyckat! Taco till middag för tre Queens och en sjukt rolig kväll och trevligt sällskap!
 
 
STORUMANDAGARNA - bilder och text kommer snart 
 
 Jag säger då bara det om ni är i Umeå så måste ni äta på pinchos!!!! Kan vara det roligaste restaurangbesöket jag någonsin gjort :) Premiären gjordes med krille, Ida och Emil. Det blev en riktigt mysig kväll!
 
Man beställer sin mat via en app på mobilen, det ser sjukt osocialt ut att sitta med mobilerna men det är verkligen en stor del av nöjet ;) hehe
 
 Alltså han ♥
 
Det är tre händelser som förtjänar sina egna inlägg, midsommar, årets utlandsresa med familjen och Linas möhippa. Ska skriva ihop dessa inlägg så fort som möjligt, vill verkligen dela med mig av dessa underbara stunder! :)