20 år

Hej världen!

Jag kan inte fatta att jag är hela 20 år!!!!! Snacka om att man känner sig vuxen. Inte bara för att jag kan gå på systemet (He He), utan också för att själva firandet av min dag inte är densamma som när jag var 7 år. Då blev man alltid uppvaktad på morgonen med sång, fika och en eller två presenter. Så bjöd man alltid hem vänner och familj för att äta födelsedagsfika. GOOD TIMES! Det känns dock som det var en evighet sedan. I år blev det ingen sång, jag Jobbade hela dagen, åt ingen tårta och hade inte så många nära och kära i min närhet som jag hade velat.

Jag vill inte påstå att det var en dålig dag (för det var de verkligen inte!), den var bara mycket annorlunda. :)


Premiär på bolaget ^^


Present och lite fika hos Helen :)


Östersund

Tjena! Tanken var att jag skulle blogga igår men tappade totalt suget, eftersom bilen bestämde sig för att va konstig. Den lät inte helt ok när jag startade den och så lyste motorlampan på panelen, så blev att lämna den på jobbet och bussa hem= Jag måste bussa till jobbet..xp menmen kunde varit värre! Ska iaf få lämna in bilen redan ikväll, så förhoppningsvis är den klar när krille kommer hem :) 

Från det ena till det andra! I helgen hade jag den stora äran att hänga med Erika;) Vi åkte ju som sagt till Östersund och det var verkligen en succé! Det är faktiskt en sjukt fin stad. Hotellet som vi bodde på, skandic plaza, hade asbra läge. Nära till allt som kan tänkas viktigt, alla affärer, busstation och såklart klubbarna ;)

Vi drog först på ett ställe som hette caprum och på vägen dit träffade vi två tjejer som var hur schysta som helst! men där var det stendött så vi gled vidare på en klubb som låg precis bredvid vårt hotell, minns dock inte vad den hette. Där var det dra!! Fullsatt lokal, awesome musik och alla som kom in fick såna där lysande armband. Partystämningen var verkligen på topp! Hela kvällen var felfri, det enda som kunde gått smidigare var hemgången. Erika klanten hade tappat sin lapp till garderoben så vi var tvungen att vänta tills SIST innan hon fick den. Aja, yolo på den! Haha

Tänkte även bjussa på lite bilder, enjoy! 

Det första vi möts av när vi kommer in på rummet. Dog lite! Xp Liten kul present som vi slängde ihop. Emergency box ;)Goooo middag!Hade även några partybilder men de är för snygga för allmänheten ;) hehe
Peace!

14 februari

Hej på er!

Igår var en mycket speciell dag, då min bästa Erika fyllde hela 20 år!!!! Ett stort grattis (i efterskott) på dig :) <3


Det var även alla hjärtansdag igår. En ganska överskattad men samtidigt helt enastående dag. Jag är verkligen en "sucker for love", jag älskar allt som har med kärlek, lyckliga slut, blommor, choklad, mjukisdjur etc. att göra. Hela kliché grejen liksom! Jag är den där tjejen som fantiserar om det perfekta frieriet och sitt drömbröllop och ja jag vet att det som händer i filmer inte alltid händer i verkligheten. Är bara så himla förtjust i tanken. 

Om ens partner jämt och ständigt skulle vara romantisk och överraska med blommor, presenter etc. så skulle man nog inte uppskatta dessa gester lika mycket. Så samtidigt får det inte bli för mycket av det goda. 

Tillbaka till alla hjärtansdag. Jag har verkligen ingenting emot tanken bakom det hela. Det som stör mig är att hela "alla hjärtansdag grejen" får sån stor press på sig. Att man förväntas äta en flådig middag med varandra, att det ska ges blommor eller att man bara ska vara hemma och mysa framför en film tillsammans. Men jag hatar ju självklart inte dem som gör allt detta, som sagt så gillar jag ju dessa klyschor :) 

Fick dessa rosor av min bästa! <3 Vi hade tydligen ingen vas så han tog vattenkokaren ;) 

Lite tankar på bussen mot Östersund.
Puss! 

Två lediga dagar

Känns nästan lite ovanligt att vara ledig, grymt skönt men ovanligt. Gårdagen var iaf en riktig slappardag. Rörde mig inte ur sängen förren vid fem på eftermiddagen. Jag hade hur lätt som helst legat kvar där om jag inte hade bestämt middagsdejt med svärmor. Hon bjöd på kött med potatisgratäng och rabarberpaj med glass till efterrätt. Såååå gott!! Idag blir det nog också ganska lugnt. Ska träffa Veronica vid sex och sedan dra vidare på dans vid åtta. Är sjukt taggad, även om jag har lyckats sträcka mig på baksidan av låret i ett försök att ta mig hela vägen ner i spagat. Jag lyckades även om det inte varade så länge. ;)

Hello february

Helt stört att det redan är februari!!! Känner på mig att detta år kommer gå fasligt fort. 


Igår var det första februari och även kulturhuvudstadsinvigningen inne i Umeås centrum. Jag hade tänkt va där live och kolla men kändes lite jobbigt att stå ute och frysa och mest troligt inte se något heller, så det blev icket. Däremot åkte jag in senare på kvällen för att kolla på Katarina när hon sjöng. Fantastisk som vanligt och grymt kul att se henne spela dragspel. Hon gav verkligen allt;) 

Efter föreställningen gick vi (Erika, Katarina, Isak och hans vän) runt och kollade på alla skulpturer och konstverk runtom i centrum. Men tillslut gav vi upp och gick på donken för lite kvällskäk.