Popsicle

Då var mina två lediga dagar över.. Jag kan inte påstå att jag nyttjat dem på det mest ultimata sättet, raka motsatsen faktiskt. Jag hade dödat för att åka och bada men istället var jag tvungen att städat, diskat och tvättat:p krilles mamma skulle nämligen komma och hälsa på, så jag hade inte mkt till val:p Jag lyckades iaf ta några promenader och sola lite, bättre än ingenting antar jag;)


Nu ska jag äta den här sommarens favvoglass sen bär det av mot jobbet. Hoppas alla har en fortsatt trevlig dag!:)

Rhodos part 2

Poolparty!!Bada är superskojigt;)


Till och med när man är på semester behöver man en vilodag..bakishäng:p 

Bargatan på dagen..

...och på natten. 

Här var sista kvällen innan vi skulle åka hem. Vi gick all in;)Sista måltiden i Rhodos. Inget märkvärdigt, men gott var det (iaf det lilla man fick ner:p) 

Rhodos part 1


Badbilder är ett måste :)


Mys på balkongen med lite donkenkäk. Btw så hade jag beställt nuggets men fick en kycklingburgare... :p

Finns inget bättre än färsk frukt när man befinner sig på stranden.

PartybåtHär var det champagnedykning!


Detta var då de första tre dagarna på Rhodos. De bestod till största del av sol, bad, mat och alkohol :p 

Tillbaks till verkligheten

Hej på er! första jobbveckan efter semestern är nu gjord. Känns helt okej att vara tillbaks, träffa alla igen samt komma in i de dagliga rutinerna. Har haft en underbar semester. Var hemma i Storuman en sväng, åkte till Rhodos med Veronica och tagit det allmänt lugnt:) som vanligt flyger bara tiden iväg, hade inte tackat nej till några veckors ledighet till. Får spara mig till den kommande resan i höst:) hihi

Hade tänkt lägga upp bilder från Rhodos direkt jag kom hem, men självklart hade jag dragit på mig världens förkylning. Så orkade knappt sitta upp, vilket resulterade i inget bloggande. Därför bjuder jag på min instabild nu, så kommer det ett inlägg med alla härliga semesterbilder:) 
Storumandagarna/dansgalan

Så var man tillbaks i Umeå (Holmsund) igen:) inte konstigt att man sällan åker till Storuman, det är så sjukt drygt att åka dit:p haha

Spenderade som sagt hela helgen i Storuman. Fick träffa familjen och alla vänner, guld värt! Det märks att man blivit några år äldre. Förr spenderade jag mina pengar på karuseller, godis, mat, smycken och andra småprylar. I år gick alla pengar på inträden, pims mat och alkohol:p kul hade jag iaf!

Just i detta nuet sitter jag och Veronica på flygplatsen i Umeå. Åker visst utomlands imorgon. TAGGAD SOM FAN! Så kommer förmodligen vara ganska dålig på att uppdatera bloggen men tur instagram finns;)

Bjuder på lite bilder från helgen och så önskar jag er alla en trevlig vecka! Kram