Det pirrar redan i magen

Imorgon bär det iväg ner för forsen! Jaa ni har nog redan listat ut vad jag ska göra, forsränna:) vilket jag aldrig gjort tidigare så det kommer bli extra kul. Mer får ni veta imorgon efter hela baletten är klar, om jag nu överlever ;s hahaKvällen har jag iaf spenderat med mina fina flickor! Vi spelade minigolf (som egentligen suger och jag på de menmen xD) som jag otroligt nog lyckades vinna :p haha men seriös var nog ingen av oss, ja eller vi försökte väll ;) hihi 

 

time to get dirty

Idag gäller det! vi ska svettas, va helt täckta i lera och smutts, kämpa tills vi stupar och framför allt ha superkul! :)
Vårat lag som egentligen borde heta "Ring ambulansen"(för det gjorde vi förra året) heter i år "FC Friends" ^^
Jag säger då de, he är bara ni kommer och kik! ;D

Här kommer spelschemana för fredag samt lördag.
Jag styr tiden inte tvärtom

hej bloggen!

Man ska väl inte klaga att man är ledig, verkligen inte det är hur skönt som helst! Konstigt nog tycker jag det är lite drygt för jag blir så fruktansvärt göraslös så det är inte sant :p Min sysselsättning just nu är denna låt som Jenny visade, jag kan ju inte påstå att det är den bästa men det är någonting med den som gör att man inte kan sluta lyssna xp
 
Nee men ärligt talat så känner jag mig aningen slö, det var snålt med sol för tillfället så man kan lika gärna sitta inne vid datorn eller se film och tanken var då att jag skulle se "The switch" eller som den heter på svenska "Pappa på burk" ;D

Så ni får ha det gött tills ikväll kl 19.00 för då ska samtliga befinna sig på Storhälla pronto!
Match Storuman-Vilhelmina det vill ni inte missa ;)


I have you around my fingers

Så var det början på ytterligare en ny vecka. Jag har inte allt för många planer men en sak är iaf säker jag ska CHILLA SÖNDER! för efter denna vecka har jag tre långa arbetsveckor framför mig på kyrkogården xp Ända stora trösten är att man tjänar bra med cash.

Planen idag var att hänga med Verre men det sket sig för hon var tvungen att åka hem kl 2... :/ men ska nog kika förbi på akkan en stund :)

Det är många som inte verkade vara allt för nöjd med storumandagarna men jag säger bara så här, I LOVED IT!
Har haft sjukt kul med folket! dansgalan och allt var bara awesome ;)
Dock kunde det varit lite bättre väder under dagtiden men lite värme fanns det iaf ;) Här är mina marknadsgodingar ;] ja ni ser ju själva!
Storumandagarna här kommer jag

Nu har jag jobbat på campingen i två veckor, börjat 07.00-16.00 känns hyfsat skönt att det är över! Nu har jag en veckas ledigt sen var det bara att börja om xp Då blir det tre hårda veckors arbete på kyrkogården i stensele. Men idag ska man inte tänka på jobb för själv är man ledig, till skillnad mot Krille, polacken och alla andra stackare som var tvugna att stiga upp as tidigt och fara på jobbet imorse.. lider med er!

Om ungefär en timme ska jag fara och möta upp Lina, sen drar vi in mot centrum :) känns skönt att komma ut och inte förstöra dagen med att sova bort den eller sitta inne.Dagens outfit plus en skit snygg väska jag fick av min kusin Elin ;) Bättre bilder kommer sen!

Peace out!