Naked juice bar


Hej på er! Jag måste bara säga att jag älskar naked juice bar som finns i gallerian! Köpte en smoothie där igår (tror den heter very bery) och den var sååå gooood!! Tur att det både är gott och nyttigt, för jag kommer med all säkerhet att bli en stammis där;)

Både igår och idag jobbade jag på Change hela dagen. Vi har en kvinna hos oss, Helle, från Danmark som är säljcoach för alla Change och hon är verkligen superduktig! Vi får lära oss massa knep när det gäller merförsäljning och säljning överhuvudtaget. Otroligt lärorikt och man blir sjukt taggad att stå själv i butiken och prova sig fram, hitta egna tekniker, fraser att använda etc. 

Eftersom vi har Helle här så är vi fler i butiken än vad vi brukar, vilket är hur roligt som helst! I vanliga fall kanske vi jobbar nån timme med varandra men för det mesta står man själv. Eftersom jag är ny så var det ett bra tillfälle för mig att prova butikens alla bhmodeller. Dels för att lära mig sortimentet men också för att se vilka bh:ar som passar mig bäst och att det faktisk är så att alla bh:ar sitter olika på olika människor. Min favorit och även en modell som passar mig bättre är balconette. Finns en som heter plunge som också sitter riktigt fint! 

Jag har haft inskolning på att stänga två gånger och ikväll smäller det. Ska nämligen genomföra min första stängning helt själv! Lite pirrigt men det kommer att gå bra:) haha låg och tänkte igenom allt man ska göra inför stängning så hårt innan jag somnade så drömde om att jag jobbade hela natten känns det som :p galet.

Ja lite så här ser läget ut för tillfället:) livet leker och jag är en workoholic bättre kan det inte bli för tillfället;) ha en fin dag allihopa! 

Min påskledigheten

Hej på er! Jag har haft såååå mysigt under min vistelse hemma i Storuman! Har fått umgås med min underbara familj och fina vänner. Var hemma hos Erika med henne och Evelina på fredagkvällen. Vi åt kladdkaka (nostalgi), lyssnade på musik, pratade osv. Tiden går så sjukt fort då man har roligt, tror vi var där till halv 2 på natten :p Haha 
 
På lördagen hade jag, Erika, Evelina och Lina bestämt lunchdejt på akkan. Som vanligt hade ingen av oss någon koll, så det var ju så klart stängt. Det var sjukt irriterande för jag var så himla sugen på en kycklingmacka (finns ingen godare än akkans!), men vi löste problemet genom att gå på trean och äta en kycklingrulle istället:) 
 
Mammi bjöd på en supergod påskmiddag samma dag. Tårta till efterrätt, som jag tyvärr inte smakade förren idag eftersom jag blev så fruktansvärt mätt:p haha men den smakade riktigt bra! Efter middagen mötte jag upp lina och Evelina. Det blev en snabbis förbi föredetta bilisten men numera krysset... Det kommer alltid vara billan för mig:p hur som helst så åkte vi hem till lina sen, väntade på Elias och sedan blev det en riktig spelkväll. Älskar verkligen att spela sällskapsspel! Det är hur roligt som helst:) hihi tyvärr så tog jag inga bilder någon av kvällarna.. Men bjuder på några pics från familjemiddagen:) 
 
Önskar alla en fortsatt trevlig påsk! För min del är ledigheten över, åker tillbaka till Umeå senare i eftermiddag men lika glad är jag ändå!:) kram!
 
 
Jag och min kära syster fick i uppgift att sätta ihop en jordgubbstårta:) 
Den blev helt okej om ni frågar mig;)
 
 
 
Finaste mormor:)

Ett aprilskämt? Nej!


Hej på er! Nu var det hemskt länge sedan jag uppdaterade bloggen och det ber jag om ursäkt för.. Men det har verkligen varit full rulle och hänt så många roliga saker!:D Den 20 mars började jag min resa både i hår och jobbväg. Jag skulle möta upp Helena på stan för att köpa färg osv. Och hade sett att Change sökte personal ganska omgående. Kikade därför in där, presenterade mig och lämnade cv sedan tänkte jag inte mer på det. Ca en vecka senare blir jag kontaktad och får förfrågan om jag vill komma och provjobba PÅ CHANGE! Jag blir såklart helt lyrisk och vill skrika av glädje men måste istället hålla allt inombords och aningen hemligt. För det var ju inte säkert att jag ens skulle få tjänsten, så ville inte höja mina förväntningar för mycket. 

Själva provjobbbningen gick så sjukt bra! Det var hur roligt som helst, jag fick komplimanger för mitt hår (som jag hade fixat till dagen innan, eftersom jag inte blev riktigt nöjd första gången). De andra som jobbade tyckte jag gjorde ett bra jobb med tanke på omständigheterna. Det var nämligen invigningen av sista etappen i utopia. Så det var så sjukt mycket kunder, högt tempo osv. De tyckte så himla synd om mig men jag hade hur så jäkla roligt. Haha. Har man jobbat på frasses Ersboda i 1,5 år så är man van stress. Inte ett skämt! 

Så från och med första april (alltså igår) är jag nu anställd på Change!:) (och nej det är inte ett skämt) denna månad kommer jag verkligen vara en workoholic, mitt ordinarie schema på frasses plus så många pass som möjligt på Change. Sjukt roligt, men kommer garanterat ta på:p tur nog så har jag tre dagars ledighet, så pratade med krille och bestämde att vi skulle åka hem till Storuman :) så kul att få träffa alla och bara va.