Hemvändarfest

Hej på er! Så var man tillbaka i Umeå igen, efter en grym vistelse i Storuman!

När man är hemma över jul så är  hemvändarmatchen ett måste. Det är supermysigt och man träffar många bekanta ansikten. Det enda negativa är att det är så fruktansvärt kyligt! Speciellt i Storuman som ligger en aning högre upp än Umeå. Som tur var lånade jag överdragsbyxor och ett par kängor av mamma:) det var definitivt ett av mina klokare beslut, med tanke på att jag blev förkyld precis innan jul.. Bara att bita ihop. 

Finaste Vendela hade ordnat middag med efterrätt hemma hos sig. Det var en supergod smörgåstårta och pannacotta samt glass. Hur trevligt som helst! Vi var  ett gäng på 10 personer så hon hade dukat upp ett långbord, sjukt bra gjort. Vi var där tills nio tiden då började vi röra oss in mot Storuman och hotellet. Jag tog tyvärr inte en enda bild från hotellet men det var sjukt mycket folk där. Hade en supertrevlig kväll, tack alla inblandade! Får hoppas på ett bra nyår och en bra start på det kommande året. Kramis!







Julafton i Storuman

Hej! Så var den stora dagen över. Tycker det är så mysigt och skönt att komma hem över jul, allt känns som extra familjärt. Jag är dock glad att jag inte bor här längre, mitt liv är nu i Umeå och både jag och krille trivs sjukt bra där. Det kommer dessutom bara att bli bättre. Nu när vi har landat, får en jämn lön varje månad osv. Har jag äntligen fått tillbaka orken att söka lägenheter. Har gjort några intresseanmälningar, så håller tummarna att vi får en. Fatta vilken julklapp det skulle vara! Skrev till och med om mitt cv idag som jag hade tänkt göra redan i somras men uppenbarligen inte gjorde, så efter nyår och allt kaos ska jag bomba alla affärer och hoppas på det bästa:) För er som undrar så otrivs jag inte på mitt nuvarande jobb, vill helt enkelt bara pröva på något nytt. Måste ju passa på medan jag är ung, vem vet det kan vara livsavgörande även om det låter väldigt dramatiskt. Är iaf sååååå taggad på allt!
 
Idag har jag bara varit hemma med familjen och tagit det lugnt. Väldigt skönt med tanke på att jag är på gränsen att bli sjuk. Har ganska ont i halsen men för övrigt känner jag mig helt okej. Så kan ju hoppas på att det inte blir värre, vilket är tveksamt med tanke på att det är annandagen imorgon. För det första kommer jag sitta och frysa medan jag kollar på hemvändarmatchen i hockey och för det andra så är det hotellet på kvällen = klänning och alkohol. Det kommer bli awesome men ser verkligen inte fram emot lördagen.. Haha 
 
Sista bilden är med några från krilles familj. Det har blivit en liten tradition att vi firar jul hos våra egna familjer och att jag ansluter mig med krille senare under kvällen.
 

Kvalitetstid

 
Hej på er! Lunchdejtade denna snygging idag. Har inte träffat henne på flera månader så kände att det var på tiden! Åt en supergod paj på Waynes + morotskaka och chailatte till efterrätt;) 

Detta var egentligen min lediga dag men fick förfrågan om att komma in och hjälpa till i några timmar (galet mycket folk dagarna före jul), så sitter på jobbet nu klädd och redo. Hare! 

tb studenten

Hej! Är lite extra nostalgisk en regning dag som denna. Tänker tillbaks till studentveckan, studenten, balen osv. Helt kland bland de bättre stunderna i livet! Tror föresten inte jag har lagt ut några bilder alls nästan men bättre sent än aldrig (bara 1,5 år försent men). förutom att kolla på gamla bilder och lyssna på musik gör jag inte mycket alls idag. Är ledig idag men jobbar kväll imorgon och på fredag ska jag jobba på frasses inne i stan (Jag jobbar i vanliga fall på ersboda). Vi brukar låna personal när vi ska ha personalfester etc. och tvärtom så det blir väldigt spännande. Blir ett långpass från 18.00-04.00 så om ni vandrar omkring inne i stan på kvällskvisten kom och säg hej och köp en burgare ;) peace!
 
 
 

Inflyttningsfest

 
Hej på er! Igårkväll var jag och krille på inflyttningsfest hos Isa, hur trevligt som helst! Det är alltid roligt att träffa lite nya människor:) De hade arrangerat en beerpongturnering, sjukt kul och en väldigt bra icebreaker;) måste bara berätta hur otroligt kass jag är. 
 
Så klantig som jag är råkade jag tappa ett vinglas som flög i tusen bitar och inte nog med det så var glaset fult med vin.. Aningen pinsamt och jag lovar dig isa jag ska köpa nya;) men som man brukar säga inget kalas utan krasch och tydligen stod jag för den biten. haha. ska jag vara ärlig så har jag ingen aning om hur det gick till:p Den bara gled ur handen. Det måste ha sett riktigt dumt ut, för jag satt verkligen bara som vanligt. Inga plötsliga rörelser what so ever:p
 
Hela gänget som var på förfesten drog i alla fall först på tc, men där var det så sjukt segt så vi drog vidare på allstar (22 årsgräns woopwoop!). Det var hur kul som helst, måste nog säga att det är min favorit klubb här i Umeå. 
 
Var tyvärr så osmart att jag inte tog några bilder... Ångrar det sjukt mycket idag, menmen får bättra mig tills nästa gång:) bjuder därför på en bild med mina nya darlings♥
 
Nu ska jag fortsätta jobba, slutar kl åtta så önska mig lycka till;) kramis

Välkommen hem!

Hello! Igår var det en bättre dag, för bästa Erika kom hem!!!! Hon har varit i Tanzania i över tre månader, tiden har verkligen gått sjukt fort. Vi (jag, Katarina, Lina och Veronica) bestämde oss för att överraska Henne med ett fint "välkommen hem plakat". Slutade dock med att det bara var jag och Katarina som kunde närvara på flyget, vilket var synd men det gick bra ändå;) vi var två riktiga närvvrak och varför vi var det vet jag helt ärligt inte. Kan vara för att vi ville att det skulle bli perfekt, för att vi båda är tidsoptimister och fick stressa lite, för att vi skulle få se Erika som sagt det är väldigt oklart:p Vi var i alla fall sjukt taggade och jätte glada :)


Det var tänkt att Erika skulle åka hem med en buss som gick vid två. Så vi hade en timme på oss att åka in till stan och äta lite. Självklart kände hon även suget att konsumera lite kläder, så vi nästan sprang in på hm (hade en kvart på oss). Under den tiden hann Erika plocka på sig kläder för mer än tusen kronor och det som förbryllade mig mest av allt var att hon inte provade något av det. Haha lite galen;) Hur som helst så slutade det med att hon stannade här så impulsköpet kändes ganska ovärt, men hon var nöjd med allt så det var nog inte så ovärt ändå. 

Vi ville passa på att göra något då Erika skulle stanna, så vi bestämde oss för att åka till Lokal för en kareokekväll. Det var helt okej, lite annorlunda med vatten och alkoholfria drinkar men väldigt mysigt ändå. Det blir vad man gör det till;) Det var både kul och fruktansvärt att lyssna på alla som sjöng, måste vara ärlig och säga att vissa sög. Men det är väll det som är charmen med det hela. Stämningen var iaf på topp och alla var superglada och sjöng med. Denna trevliga kväll avslutades såklart med lite skräpmat. "Fyllekäk" utan att vara full är grejer det;) 

Vi gjorde även en liten ansträngning att ta en fin gruppbild. Måste ju säga att vi lyckades. Kram



1:a advent

Hello! Jobbade igår så gjorde inte något speciellt på första advent. Brukar alltid varit i Storuman på vår lilla julmarknad, skyltsöndan, som det heter men inte i år. Tycker det är lite synd att man missade det, men samtidigt så kan man inte göra allt som förut. Tiderna ändras. Jag får vara glad att jag åka hem över jul i tre dagar. Lääääääängtar! 

Här är då mitt adventljusfat som inte är riktigt färdigt, men det får duga. Om jag kommer ihåg och hinner så ska jag köpa lite brydnader att lägga där också:) 

Nu bär det av mot jobbet. Hade!