Personalmöte

Godmorgon allihopa!

Att vara ledig känns hur konstigt som helst! Att bara kunna ligga kvar i sängen, hänga med vänner, dra på stan, fixa i lägenheten, läsa, träna, tvätta osv. Det är saker som man inte alltid orkar göra före eller efter jobbet. Så bäst att pass på när man har långledigt (lika med två dagar på raken) så man får något gjort:) Vi kommer ju trots allt ha besök av ett x antal storumanbor i helgen, så måste ju göra ett litet ryck innan de kommer.

Igår var typ en ledig dag, förutom att vi hade personalmöte kl 07.00 på morgonen:p Det är ju inte precis överdrivet ansträngande att sitta och fika och lyssna. Efter p-mötet hade Jag, Amelia och isa planerat att dra och äta lunch tillsammans men eftersom det hela slutade vid nio så åkte vi hem till isa för att fördriva tiden lite. Vi spelade ett sjukt roligt spel tillsammans med hennes boy, minns dock inte vad det hette och orkar inte förklara vad det gick ut på. Hehe. Hur som helst, på tal om ingenting, så äääälskar jag verkligen sällskapsspel!!!!! Det är hur roligt som helst!! 

När vi hade spelat klart åkte vi in till stan. Det tog som tur var inte lång tid innan vi hade bestämt var vi skulle äta, vilket blev Easten palace :) 


Resten av dagen tillbringades på stan med isa. Köpte faktiskt ingenting, så känner mig lite stolt ;) hehe

det var gårdagen i stora drag. Ska ligga och mysa i sängen ett tag till sedan är det bara att börja städa! Får ju älskade Erika på besök ikväll, läääääääängtar!

Kramisar på er!!

Allstar

Hejsan! Helgen har varit ganska lugn men ändå inte. Var ute i fredags, började hos Tobbe och sedan drog vi på allstar. Hängde där ett tag tills vi fick för oss att dra på båten, vilket var en sjukt dålig ide eftersom vi var för sena och inte fick komma in.. Haha men kul hade vi iaf! Lördagen var hur soft som helst, förutom att vi hade bilen i stan och nyckeln här i Holmsund och att vi alla (speciellt Krille) var ganska trötta:p vi kollade hockeyn, Sverige-Ryssland, åt lunch och hade planerat att se fotboll senare på kvällen. Det brukar dock inte alltid bli som man planerat. Det slutade iaf med en myskväll hemma, lika bra om ni frågar mig. 

Bjussar även på två bilder från i lördag :) Haha, älskar att både jag och Krille ser ut som #hejkomochhjälpmig ;) 

Jobb...

Man måste bara älska vädret!!! Hade inte varit helt fel att ligga hemma och sola, äta frukt och bara må, men så fanns det något som kallas jobb.. Tur jag har ett bra sådant med sköna människor, det gör det hela lite lättare :)


Kvällen är ännu lite oklar, men med tanke på att det är finväder och jag är ledig imorgon kan det bara leda till en sak;) så jag önskar alla en trevlig eftermiddag/kväll! Kramis

Jennie-Ellen

Snart är dessa godingar mina!Summer darling


Fick en önskan om att lägga upp en bild på tröjan som jag bar tillsammans med de blommiga shortsen, så här är den :) Köpt på hm för 249kr om jag minns rätt. Den kommer användas flitigt i sommar kan jag lova!  

White and flowers


Hejsan! Jag var på stan en stund innan jag började jobba igår och fyndade dessa underbara shorts och även tröjan med fransarna. Är så sjukt taggad på sol, värme, bad, grillkvällar osv. Får även semester snart, då får det gärna va lika fint väder som det är idag varje dag! 

Dagens sysselsättning blir träna och sola. Beroende på hur duktig jag känner mig kanske jag städar och tvättar lite också men bara kanske ;) 

Hoppas alla får en lika härlig dag som mig! Kramisar

Feminine vibe

Hej allihopa! Hade ju hoppats på lika fint väder som igår men icket! Tänkte därför ljusa upp dagen med superfina bilder på min (föredetta) dansgrupp. De är från när vi hade vår uppvisning i valhalla på Midgård :))
Nu menar jag allvar!

Hejsan!

Gick in och kollade på min blogg och inser nu att det var nästan tre månader sedan jag skrev sist!! Tiden går så sjukt fort! Har väll inte hänt allt för mycket, familjen har hälsat på, varit på avicii, haft bästa flickorna i stan, haft dansuppträdande, jobbat osv. Så det kommer lite bilder från dansuppvisningen och möjligtvis från de andra "höjdpunkterna" :) 

Ni som är uppmärksamma kanske har sett att jag ändrat design. Jag ska bli MYCKET flitigare att ta kort, speciellt när jag även skaffat mig en personlig fotograf;) hehe.. Så kommer nog upp fler outfits än tidigare :D

Jag ska iaf göra mitt bästa så hoppas ni tycker om det ni läser och ser!:) kramis!


Gjorde lite smoothies förre veckan och känner på mig att det kommer bli många fler denna sommar ;)