Fjälltur

Så var man äntligen tillbaks från fjällturen. Det har minst sagt varit lite kaos uppe bland topparna, storm, sjukdommar, brännboll, näsblod, ösregn, deeptalk osv men trots allt har vi ändå haft kul :)
 
bjuder på lite bilder, dock inte bästa kvallan mobilkamera you know..
 Vår lilla campingplats, som vi var tvungen att flytta från på grund av storm typ :p

Tur man är vacker!
 
 Killarna hade en mysig trekant, HEHE
 
 

Green

När man ändå ligger hemma och är sjuk så passade det bra att internetshoppa lite. Det blev en klänning och en stickad tröja som kommer sitta fint nu när hösten nalkas :)
 


Första dagen som trea

Hello everybody! Eftersom jag var i turkiet förra veckan så missade jag de första skoldagarna, men nu är jag tillbaks! tyvärr är jag inte på topp, hade oturen att dra på mig världens förkylning.... det passar ju asbra såhär två dagar innan vi ska på fjälltur med skolan, suck säger jag bara! Där har ni även förklaringen till varför jag inte gjort någon uppdatering om resan. Har jag orken ska jag lägga ut några bilder imorgon:)
 
För övrigt var det hur kul som helst att träffa alla igen!! :DD

HELT JÄVLA SINNES!

Det känns helt ofattbart att jag om lite mer än 24 timmar är påväg i ett flygplan till Turkiet!%¤/()((&(&)/)/## HELT JÄVLA SINNES! Jag hardock  inte tagit allt för mycket kort under visstelsen här i skeå, men bjuder på två av linneas bilder :)
 
#Linnea 18 bast #lill-lördag #utgång#fettaws
 
Här gör vi ett tappert försök att packa om i väskorna (pga dagens shopping ^^) och detta var då för ca 5 timmar sedan, tyvärr har vi inte kommit någon vart :p

Packar för fullt!

 
Imorgon kl 06.28 bär det av till skeå där det blir ett litet stopp i två dagar innan vi åker vidare till Turkiet! :D Det blir bland annat firande av linnea som fyller 18 år, lite shopping och vem vet kanske blir det ferre "fecke laus you know!" ;)
För övrigt måste jag bara säga att jag nog den är den sämsta när det gäller att packa det nödvändigaste, för jag tycker att det mesta är de :p Det kommer nog bli så att jag får ändra om lite i packningen och kanske lämna ett och annat.
 
Om jag hinner och orkar ska jag försöka få iväg nått inlägg innan jag åker, men annars så ses vi om en vecka (för jag kommer inte att blogga något i turkland). puss och kram!

supergladtjej.nu

 
ÄNTLIGEN HAR JAG SOMMARLOV!!

Breakfast

 
Dom säger ju att frukosten är dagens viktigaste måltid, så därför börjar jag min morgon med lite keso, jordgubbar och vitchoklad :) Detta är verkligen någonting jag rekomenderar, som sagt hur gott som helst! 

Melty Mocha

Nu har jag gjort något väldigt spännande och beställt hårfärg! Detta är då hårfärg som är utformat för dem med gener från asien, vars hår vanlig hårfärg inte biter på (tro mig jag har provat). Det skulle ta mellan 7-14 arbetsdagar att få, så jag hoppas verkligen det hinner komma innan jag drar till Turkiet!! ^^
 

Sweet summer breeze

Just nu är mitt "varaduktigmode" på! Städar lägenheten för fullt, tvättar, känner taggen för att träna och laga nyttig och god mat, måla om gamla fula möbler osv! Kanske känner jag taggen för att det är min sista jobbvecka, skulle mest troligt kunna vara det ;p  
 
 
En liten bild från när vi var på boxan (tror det var första gången i år)

a sunny day

 
Var nyss och solade med Lina och Evelina en stund, det var riktigt skönt! Vi tog en promenad ut på Luspholmen och där befann vi oss som sagt i några timmar :) Det är nästan ofattbart att sommaren "typ" är över, har vi haft någon värme?... nee inte det! men jag kan iaf gotta mig åt att jag åker till Turkiet nästa vecka ;D Så lite sommarvärme ska jag nog få mig.
 
Nee nu ska jag slita mig från datorn och laga lite mat ;p have a wonderful day!

a new mixer

Tro det eller ej men jag har köpt en mixer! Sanningen är att jag har gått och varit sugen på smoothie en längre tid så till slut var det nog, pangbom så var problemet löst ;) Jag har ju i tankarna att jag ska vara nyttig och äta detta samt keso och frukt som mellanmål istället för något "onyttigt", men hur länge det kommer hålla är en annnan sak.