Avskedsfest

Hej på er! Snacka om seg start på veckan! Jag är fortfarande förkyld men lyckligtvis är jag ledig idag och imorgon så ska försöka kurera mig! Har ändå turen att bara vara sjuk ca 2-3 gånger per år men när jag väl blir det är det ingen nåd. Haha
 
I lördags hade fina Olivia avskedsfest i bygdeå så kvällen spenderades där med massa skönt folk! Ida och jag tog bussen dit efter jobbet och när vi kom fram åt vi pizza till middag. En bra grund inför kvällens kommande utmaningar.
 
 
Olivia och Matilda hade förberett massa lekar som vi gjorde under kvällens gång. Vi var indelade i fem olika lag och vårt lag var "lag guld". Först var det en tipsrunda, sedan en musikquiz och efter det var det massa "uppdrag". Två A4 papper där uppdragen var indelade i poänggrupper. T.ex. Ta en shot= 1 poäng. Haha det var kaos! Tänker dock inte nämna vad som stod för i nyktert tillstånd hade man nog aldrig gjort de sakerna. Sjukt kul iaf! Sist så var det "Google race" då ställde Olivia en fråga och kunde man svaret direkt kunde man göra det men om inte så gick man googla fram det. Vill bara påpeka att laget jag var i satsade stenhårt i hela tävlingen (gjorde allt som stod på A4 papperet). När Google racet var över stod det lika mellan två lag men vi fick inte veta vilka, så det blev utslagsfrågor som alla fick vara med på. Två eller tre frågor hann bli ställda men ingen av lagen som svarade avslutade tävlingen. Då kom frågan "hur många cm lång exakt är jag"(alltså Olivia) och jag bara vråla guld ställ er upp! Laget som ställde sig upp först ficka svara och det var vi. Jag mina att vi pratat om det på jobbet och kände bara på mig att det var rätt. Hes och full som jag var vrålade jag 159cm haha och det var rätt! Vårt lag vann!! Om ni hade varit med och förstått hur vi kämpat så hade ni varit lika excalterad som mig;)
 
Vinnarlaget till höger👉

Lyx i vardagen

Hej på er! Jag har verkligen haft en kanonhelg! Det var supermysigt att ha lillasyster här, vi gick på stan, åt massa god mat och myste hemma med film på kvällen. Ska visa er vad jag köpte senare till veckan :)
 
 
Åt "riktig" sushi för första gången i helgen med Jasmine och Ida :)
Avrundade Jasmines besök med att äta på vezzo. Jag citerar min syster "det såg ut som att det var lite mat men nu är jag mätt", då hade hon hälften av maten kvar:p haha
 
Igår efter att jag vinkade av jassi på bussen åkte jag hem till Veronica för att fira henne i förskott, eftersom hon fyller 22 år på måndag:) vi var först ett gäng tjejer som åt pizza och tårta, sen rullade det in fler och fler. Hade såååå kul! Alla var på topp och så fick jag uppleva en viktig del av gymnasietiden... Att dra raggen och sladda!! Haha det var verkligen inte igår. 
 
<3
Här trycker vi tårta ;)
 
Verre ville ta en snap;)

Får finbesök i helgen

Vad är det som händer, har en ny istid påbörjat!? Det är så jäkla kallt ut! Att gå till bussen är fruktansvärt plågsamt, 4 minuter tar det haha. Säger bara stackars de som FUCKING JOBBAR UTOMHUS! Ni gör det bra(y). 

Ikväll får jag finbesök av bästa syster, som stannar tills på lördag:) kommer bli supermysigt att umgås, gå på stan, äta gott osv. Passade så himla bra. Är ledig heeeela helgen plus att när Jasmine har åkt drar jag till Veronica och firar henne!:) detta kommer bli en toppenhelg!

En bild från i sommras när vi åkte till sandhögarna och chillade i solen med glass:)

2016 har börjat

Hejsan! Vi är redan inne på den tredje dagen på 2016. Kan inte förstå hur snabbt tiden går och att vi faktiskt har påbörjat ett nytt år. Sjukt! 
 
Hur var allas nyår? Själv tog jag och krille det väldigt lugnt. Han hade jour och jag skulle jobba dagen efter, fast det slutade med att jag var ledig haha. Vi var faktiskt helt nyktra! :) Vi styrde iaf upp middag med Veronica och Lena i sista minuten. Det blev grillad fläskfilé med klyftpotatis och beasås, såååå gott! 
 
Jag och mitt hjärta avrundade nyårsafton med filmmys:) Vi dog lite åt att vi satt som gamlingar i soffan, iklädda mjukiskläder och åt fil och flingor just innan tolvslaget. Haha
 
Älskar honom