Motorveckan 2012

Jag har haft en helt fantastisk helg! Lycksele levererade kanske inte till 100%, men vad gör väll det när man har dom absolut bästa i sin närhet? Det bjöds på god mat, skratt, brudar, drama, kläder, boys och mycket där till ;)
 
 
På fredagen blev det hemlagad (supergod) middag, Kycklingfilé med klyftpotatis, bea och sallad. Gissa om vi blev mätta! 
 Omgång nummer 1
 
 
 
På lördag morgonen var man inte speciellt tagg på livet, fresses till lunch och det var på gränsen att man åt nått (och ni som känner mig vet att jag kan äta). Piggnade iaf till lagomt till middagen så jag, Lina, Katarina och Evelina for på Knuten och käkade :)
 
Av någon anledning har jag ingen snyggare bild på evelina från denna helg (tror dock hon har några riktigt safftiga bilder på oss hehe:p) och något ännu konstigare är att fröken erika inte finns på någon bild!! Bilden nedan gills inte!
Lyckades snappa till mig en jättefin gruppbild från face. Omgång nummer 2
 
Bilar!
Vacker som alltid ♥
Sean banan fredagen och top cats lördagen. Vi hade turen att träffa några riktigt sköna människor på hotellet, efter att vi blivit igenkända  som "tjejerna från ballkongen". Hemfärd till storuman runt ett, två och jag måste ju nämna mitt självbehärsknings citat. "Lina, jag mår inte illa men jag vill att du stannar vid nästa parkering så att jag kan spy".  

sammanfattning av veckan

Måndag; bak, fika och mys hos petra :)
 
Petra piffade till en muffin :p
 
Tisdag: Jag, Katarina, Erika och Lina grillade goomiddagen hemma hos barruskan.
Detta i kombination med potatisgratäng, pommes och potatissallad ;)
Katarina i väntan på maten!
 
Onsdag: Petra fyllde 18 år!!! Grattis (i efterskott) :)
 
Självklart blev vi bjudna på en massa fika :D
 
Torsdag (idag): består av att mysa hemma med krille, tv:n och pokemon ^^
 
Fredag (imorgon): bussen till Lycksele där brudarna och moterveckan väntar! lots of love / C
 

bloggen är inte min första prio

När man jobbar 8 timmar 5 dagar i veckan så måste man använda all energi man har kvar till vettiga saker, som vänner, pojkvännen, äta, göra saker, leva typ :p så tyvärr kommer nog min uppdatering va ganska dålig, men jag ska försöka klämma in ett inlägg lite här och där ;)
 
Ikväll blir det en sväng till evelina och sen raka vägen hem och isäng! Hade en plan att jag skulle börja tidigare imorgon så man kanske hinner njuta lite av det fina vädret! dock får vi se om jag lyckas, tycker det är nog tidigt att börja sju på morgonen.