Lipstick


Hej på er! För bara några veckor sedan insåg jag något... Det är så sjukt kul att använda läppstift! Det förhöjer de enklaste outfitsen och man ser nästan ut som en stjärna. Jag har alltid velat ha ett mörkrött läppstift så när jag var och lunchade med Hanna i fredags slog jag till på ett från make up store. Det gick på 179kr och var betydligt smalare (inte den normala storleken), så den är lätt att aplicera utan borste. Ska dock införskaffa en i framtiden och många MÅNGA fler färger. Kan utan tvekan säga att en helt ny värld har öppnats för mig. 

Just nu sitter jag på lunch, jobbar dubbelpass idag så slutar inte förren 8 men det kommer gå fort. Beställde som sagt kläder från nelly förra veckan och nu har paketet äntligen kommit! Ska åka  och hämta ut det efter jobbet:) så kul!! Ha en fortsatt trevlig dag på er. Kram!

Överlevde gårdagen

Hej på er! Sitter just Nu på lunch, lite surt att man jobbar när det är så fint väder ut.. Hoppas att det håller i sig:) 
 
Var ju på lunchdejt igår. Åt på utopia (standard), men det är gott så varför inte? Katarina joinade oss också, kul att se kvinnan! Känns som det var evigheter sedan.. 
 
Gårdagen rullade faktiskt på riktigt bra! Överlevde fredag den 13:e igen;) hehe men nu ska jag äta klart och sedan ner och slita igen. Kram på er!
 

Fredag den 13:e

Godmorgon fredag den 13:e! Ligger just nu i sängen och samlar mina krafter fför att gå och duscha. Ska träffa Hanna nere på stan vid tolv tiden för en lunch. Kommer bli så trevligt. Jobbar kväll idag, så det känns riktigt skönt att jag gör något av dagen. Det är alldeles för lätt att bara ligga kvar i sängen och kolla på serier:p
 
För övrigt så gjorde jag en beställning från nelly och triangl tidigare i veckan. Så förhoppningsvis får jag hem allt så snart som möjligt. Är så sjukt taggad på sommaren! Jag har extremt många planer och om jag får som jag vill kommer alla att genomföras;) 
 
Ha en bra dag allihopa! Kram 
 
 
Mitt nya beroende👆. 

Triangl


Godmorgon på er! Jag sitter just nu och kollar på triangels bikinis. Det är så svårt att välja, hade köpa alla om jag kunde! Har dock fastnat för dessa tre lite extra, men vilket set det blir har jag inte bestämt än:) är såååå sjukt taggad på sommaren nu! Sola, bada, festa och bara må! Måste börja fundera på om man vill åka någonstans i sommar/höst. Självklart vill jag det.. Men frågan är bara var och med vem/vilka;) får ta tag i saken helt enkelt:)

Annars händer det inte så mycket just nu. Var ledig igår och även idag, så ska få ordning i sovrummet (kläder överallt). Sedan när krille slutat jobba ska vi åka förbi återvinningen och slänga lite skräp, sedan göra vårt absolut sista ärende i Holmsund. Vi glömde nämligen att ta med posten när vi var och städade... Aja, lika bra att hämta den så det inte kommer massa påminnelser osv. 

Får se till att njuta extra mycket av denna lediga dag, för sedan väntar 8 arbetsdagar i rad:p dock så får jag en långhelg efter det så lönar sig ändå;) nu ska jag fixa mig något att äta och sedan börja ta itu med garderoben. Ha en fin dag allihopa! Kram

Vårkänsla


Hej världen! Är det bara jag som är glad att solen tittar fram? Det känns som våren redan är här, men vädret har varit så himla konstigt så det skulle inte förvåna mig om det började snöa... Haha så bäst att ta vara på dagar som denna:)

Just nu är jag påväg ner till stan, tänkte nytja mitt presentkort på monkii som jag fick av krille i present:) ska även kolla om jag hittar någon väska, den jag har på bilden (använder den just nu) är dragkedjan trasig på... Aja vi ser väll hur det går med det:) börjar jobba halv 5 så blir bara en snabbis. Tänkte vara duktig och gå på jobbet. Kram på er!