Blästa ut den!

Tjo! Hade hur kul som helst igår! Var på "efterfesten" som typ var en förfest egentligen (förvirrande jag vet). Fick se Josef, Gonza-Ra, uppträda live. Hela grejen var sjukt mäktig och han var asduktig!:) 

drog sedan vidare till skarinska där jag mötte upp Krille, Tobbe och Filip. Partystämningen var verkligen på topp, det kändes imorse då jag vaknade kl 8 för att åka till jobbet :p har varit en levande zombie hela dagen. Skojar inte ens! Haha hur som helst var det värt de ;) 

Bjuder på den enda bilden jag tog igår och hälsar John blund välkommen! NattiHair icons 2013

När jag är ledig vill jag antingen utnyttja dagen till fullo genom att träffa vänner, träna och få saker gjorda eller bara stänga in mig framför datorn och kolla på film:p Idag har det varit en "utnyttja dagen till fullodag". Myste lite med Jenny, fikade kladdkaka och fotade bilder till mitt tävlingsbidrag i hair icons 2013. Jag hade verkligen tur för idag var sista anmälningsdagen!

Som sagt så var jag i fixattagen idag, så jag bytte abonnemang på min tele. Har börjat ringa betydligt mer än vad jag gjorde förut, vilket resulterade i dyra mobilräkningar.. Men nu ringer jag gratis ;) Var även en duktig flicka och tvättade pärlan:) vet dock inte hur det blir i framtiden när det gäller biltvätt eftersom den repar lacken... Blir väll att tvätta för hand. 

Nu ska jag se senaste avsnittet av Atlantis och sedan kvälla:) puss på er!
Klicka på länken och rösta på mig och mitt hår! ;) 
http://hairicons2013.com/sv/mobile

Catching fire


Hej världen! Idag har jag hunnit med två timmars jobb, fikat med bästa Josef och köpt biobiljetter till "catching fire" (sjukt taggad). En perfekt dag om ni frågar mig och som pricken över i:et så blir det att hänga med Veronica senare ikväll ;) 

För övrigt så taggar jag nio dagars jobb som börjar nu på torsdag. Tur att två av passen bara är fyra timmar/dag. Då är man ju typ ledig hihi:) ha det bäst!

Texas Longhorn


Idag har det varit en riktigt mysig dag. Jag och Krille har vandrat omkring på stan och köpt lite prylar till vår lägenhet. Några handdukar, duschdraperi, fat att ha ljus på osv. Provade även en av de fyra restaurangerna i utopiagallerian. Det var hur gott som helst och så hade de såna där roliga små saker som blinkade och pep när maten var klar;) hihi

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, mysa lite med krille och fixa i garderoben :) peace!

Fyra dagar senare


Tjosan! Jag har varit så himla sliten dessa dagar. Fredagen tog verkligen hårt på kroppen och det är inte förren nu, fyra dagar senare, jag börjar känna mig som en människa igen!:p haha Jag hade iaf riktigt kul, mådde kanske inte super där ett tag men det löste sig. 

Nu är jag tillbaks här i Umeå, jobbar på och tar dagarna som de kommer. Är ledig imorgon så om det inte regnar så förbannat (ja ni hörde rätt det regnar här...) så ska jag försöka göra något vettigt. Annars blir det chillmode inomhus framför supernatural :)