Skådespelarliv

Jag måste ju erkänna att det är lite småkul att umgås med mamma ändå:) Vi gick och såg en teater som hette skådespelarliv på folketshus. Den spelades av två kvinnor som var jätte duktiga och roliga.

Det var så intressant för ena kvinnans föräldrar och även hon själv hade varit i kontakt med personer som Selma Lagerlöf, August Strindberg och andra kända personer. Jag tycker set låter helt otroligt!

Det skulle verkligen va hur kul som helst att jobba inom teater och jag tror dessutom att det skulle passa mig:) vem vet, jag kanske ska satsa på att bli skådis?

Fitinspiration

Äventyr på vår lediga måndag

Som vanligt är vi (jag, korriko, blondie och elajn) bäst på att hitta på skojigheter och dra impulser. Vi var ledig från skolan idag eftersom lärarna hade reflektionsdag och vad kunde passa bättre än en trip till Umeå för lite shopping? ;) fyndade lite grejor (som vanligt:p) men köpte faktiskt bara en tröja, vilket är grymt bra självbehärskning för att vara jag.

Är tyvärr för trött för att ta någorlunda bra bilder av mina köp, så ni får nöja er med en instabild på mig och Erika:) hihi

Daily fitinspiration

I Δ summer

 

Run bitch run!

OJOJOJ! Snacka om att jag kommer ha världens träningsverk imorgon :p Östhagen lyckades tagga mig att följa med (som vanligt) och jag måste ju säga att jag är aningen tacksam.

Nu tillbaks till plugget... Suck.

It's really over!

Känns tragiskt att ens tänka tanken, men lovet är så gott som slut och så börjar skolan imorgon.. Suck! Samtidigt känns det skönt att komma tillbaks till rutinerna och träffa alla vänner dagligen:) lite blandade känslor sådär.

Avslutar iaf denna arbetsdag (sista dagen på lovet) med en pizza;) seeyaa tomorrow, back at school guys! (Ja, jag vet att jag är ascool som tror att jag kan engelska xp)

Pensionärsträff på akkan

Hej allihopa! Idag fick jag äntligen knäcka till ryggen igen (vilket var asskönt) plus att jag fick en övning som jag ska göra varje dag. Så nu hoppas vi på att det ska bli bättre!

Var för övrigt och fikade med ett gäng härliga människor :) det bjöds på gott fika (fast nee... jag fick köpa skiten:p) och många goda skratt! Det bästa var nog ändå gamlinggänget som passerade fönstret när vi fikade. Dom var lika många till antalet som vi var (och för er som ville veta var det jag, lina, Jenny, Petra och Matheus) och vi dog helt seriöst när vi såg dom!

Premiärturen på skateskidorna, check!

Det var så otroligt skönt och jobbigt på samma gång! Haha, träningsverken kommer inte ens va nådig imorgon:p jag ska verkligen försöka hålla igång denna goda vana! Känner att jag blivit väldigt otränad jämfört med förut men det ska det bli ändring på! :)

Morgondagen ser ut som följande; halv 11 ska jag vara hos sjukgymnasten, halv tolv fika på akkan och kl 3 ska jag befinna mig på frasses för att flippa burgare. Inte konstigt att jag är så jävulst trött om kvällarna:p

Känner mig lagom effektiv

Jahapp! Mina lediga dagar verkar inte va så lediga längre.... :p blir jobb 15.00-19.00 både onsdag och torsdag. Jag kan ju iaf glädja mig åt att jag tjänar en liten slant.

Dagen blev riktigt mysig ändå! Drog på akkan och fikade med lina, fick en chokladhare av mamma, tränade och gjorde lite läxor :) helt ok! Imorgon hade jag tänkt hurta till mig och dra premiärturen på elljusspåret. Har velat göra det hela lovet men ha varit för trött efter allt jobbande ;/ och som pricken över i:et 4 timmars jobb på det.

Vadå ledighet?

Hej alla glada och mindre glada:) jag kan glatt meddela att jag har tre dagars ledigt! Äntligen kan jag göra ingenting! Haha. Det ända tokiga är att det känns som jag har massa saker att göra, fast jag inte har det :p har typ blivit stresskadad eller nått, men glad är jag ändå :)

Nu ska jag fortsätta att se bumbibjörnarna och sen träna, men först tänkte jag bjuda på tre bilder från min och krilles myskväll igår:)