Julledig i Storuman

Så var man tillbaka i verkligheten igen! Det var så himla mysigt att vara hemma i Storuman med familjen. Hann också träffa många oldfriends på annandagen. Kollade på hemvändarmatchen i hockey på dagen (som alla andra år) och drog på hotellet på kvällen. Alltid lika kul att träffa allt folk. Julen kan vara den bästa högtiden men trots att det är kul att hälsa på så är Umeå staden där jag och krille känner oss hemma nu. Vårt egna hem, regler, rutiner osv. Tänk så magiskt att jag delar detta med mannen jag älskar! Känner mig verkligen lyckligt lottad. 
 
Det blev bara mobilbilder i år... Jag hade tagit med mig systemkameran men inget minneskort. Suck.. Men nästa år då ska jag fixa bilder med bra kvala:) 
 
 
 
 
Några favoriter:]

Julkänslan är maxad

Hej på er:) Nu är jag äntligen hemma i Storuman! Har spenderat hela dagen med min kära lillasyster, gått på "stan" (samhället haha) och köpt några sista minuten klappar och sedan haft en mysig hemmakväll. Det är så underbart att komma hem till ett snötäckt landskap. Jag klarar mig gott utan snö men när det är jul då är det ett måste. När vi åkte från Umeå igårkväll så var det i stort sätt ingen snö alls där. Snacka om noll julkänslan när man ser gräsmattorna.
 
Då är det ju tur att man får vara här och fira jul, för nu kan jag säga att julkänslan är maxad. Mamma hade lämnat granen opyntad så att jag och jassi skulle fixa det. Tjuvstartade med lite julmat till middag och avrundade kvällen med varm choklad med marshmellows.
 
Imorgon är det julafton, jag ser fram emot maten, Kalle anka och att få umgås med bästa familjen. Hoppas alla får en mysig julafton! Kram på er.
 

Känner mig inspirerad av livet

Som rubriken säger så känner jag mig sjukt inspirerad av livet! Har börjat träna regelbundet igen, vilket känns toppen! Fått mer rutin på bästa jobbet Change, det tar verkligen längre tid än man tror att få ett nytt jobb att flyta på. Antar att det var därför träningen hamnade på hyllan ett tag, all min energi gick till att ta in alla nya erfarenheter och intryck. Men nu är jag på banan igen och det kunde som sagt inte kännas bättre! 

Jag har inte gå ut med saken än, det är ett tag kvar men det känns så himla kul så jag bara måste berätta! I mitten av januari 2016 blir jag personalansvarig på mitt älskade Change!!:D När jag började i april kände jag direkt att detta jobb passade mig som handen i handsken. Vi har en så mysig hemmakänsla i butiken och man lär verkligen känna kunderna som kommer in. De uppskattar all hjälp de får och lämnar (för det mesta) butiken med ett leende på läpparna. Att få kunder som tycker det är superjobbigt att pröva bh:ar att slappna av och ha kul är verkligen priceless! Det gör att jag själv fylls av glädje. 

Jag och krille supertrivs i vår lägenhet! Älskar mariehemsområdet, jag känner mig oerhört hemma och trygg här (även om Umeå/världen tyder på annat..). Jag har varit sjukt dålig att visa bilder på vårt place osv. Men efter nyår har jag en långhelg då jag tänker fixa massa här hemma! Vi har köpt affischer och tavelramar men inte hunnit sätta upp dem. Har även en klocka som ska monteras upp i köket, samt att jag ska införskaffa några hyllor. Tror det kommer bli toppen! 

Så här runt juletiderna brukar jag bli lite extra glad. Just för att jag får åka hem till kära Storuman och träffa familjen och alla vänner! Det uppskattade jag inte på samma vis när jag bodde hemma. Det ger verkligen mer julkänslan att åka från Umeå här det knappt finns någon snö (mer ishalka och regn) till Storuman där det faktiskt ÄR vinter. Så länge jag får snö på julafton är jag nöjd :)

Har även många spännande planer framöver, är så sjukt taggad!!

Lite blandade samtalsämnen men dessa är några av alla anledningar till att jag känner mig så glad just nu:) vilken underbar känsla!


Delar med mig av min nya profilbild på Facebook som bästa Ida har tagit!:) Vi hade en photosession så kommer nog att lägga upp ett gäng någon gång framöver.