Smile for the camera

 
Hejhopp! Jag önskade att jag hade något spännande att berätta men så är inte fallet :p I nuläget är det mer plugg än vad mitt stackars huvud klarar av. Skulle bara vilja krypa ner under ett varmt och mjukt täcke, med någon bra serie och lite gosaker. Det skulle utan tvekan vara guld värt! Som tur är får vi sportlov på fredag, så förhoppningsvis kanske man får någon ledig dag. Nu ska jag iaf fortsätta plugga och kl 7 åker jag till fröken Gunnarsson för att jobba med UF :) Bye! 

Nitton år och en dag

 
Min födelsedag började riktigt bra! Fick en liten muffin med ett ljus i av mina hjärtan. Hur sött som helst!
 
 
Efter en god natts sömn slängde jag på mig lite spackel och begav mig sedan till mamma för att baka tårtor :)
 
 
Sen var fikandet igång! Första omgången var med familjen + fröken swärd och sedan dessa snyggingar ;)
Det var en riktigt härlig dag för att vara en söndag, även om det inte är allt för speciellt att fylla nitton år.
 

Fitspo

Photo lesson

 
En bild från dagens fotolektion :)
 
Idag är det torsdag som innebär dans med småbarn, fika på akkan och fredag imorgon! Kan det bli bättre? Nej, fast jo om jag van en miljon så skulle jag kunna resa, köpa ny bil, flytta, slippa ta lån, shoppa osvosv. men om vi tänker realistiskt så :)
 
Tror föresten att det kommer bli en sjukt najs helg! Tjejmys på fredag, utgång med dom bästa på lördag och födelsedag på söndag. tummen upp! Med andra ord ska det storfiras i helgen, käraste vännen Linnea tog ju även körkortet i veckan och det måste ju firas! ;) ♥ 
 

Klänningen har nu anlänt

FICK MIN BALKLÄNNING IDAG!!!!!!!!! Plus en t-shirt som var lite smågullig^^

 

Bilder från Friluftsdagen/fettisdagen

 
 
Foto: Andrea Gunnarsson

Fettisdag

Idag är det fettisdag vilket innebär semlor för hela slanten. Personligen så är jag inte så förtjust i semlor men en eller två om året går väll ann :)

Dagen spenderades iaf i slalombacken, dock inte på skidor utan i en sopsäck! Det måste vara det roligaste jag gjort på länge! Haha. Vi gjorde även andra aktiviteter som att spela brännboll, volleyboll, gå tipsrunda och göra snöskulpturer. Det har med andra ord varit en riktigt skön dag!

Som pricken över i:et höll jag och lina i en idrottslektion, fotboll, för sexorna. Det gick grymt bra, så nu ska jag fira det hela med mammas gomiddag och lite läxor ;) peace!

Har dock inga bilder men ska försöka sno några av Andrea och skolans bilder ;p

Saturday night

 

 

 

Bastukväll

Har haft en jätte trevlig mysarkväll med mina fina :) fika, prat, bastu och fett med goda skratt!;) passade asbra med tanke på morgondagens bravader. Blinkblink.

Nu ska jag tugg lite tacos och sen mysa ner mig med nån film. Natti natti!

 

En dag i stan

Hej världen!

Igår var vi i Umeå för att kolla på universitetet, det var verkligen askul att kika hur det såg ut. Man började fundera hur mycket som helst över livet och vart man ska ta vägen sen! helt galet. Hann även träffa massa fina människor (som jag även kommer få se ikväll! Iaf några ^^) gå på stan och få mig många goda skratt! Måste bara berätta om Erikas lilla tabbe, hehe. Det var så att jag, Hoda och Veronica spenderade största delen av tiden på stan. När vi kom tillbaks till universitet var det en timme innan vi skulle åka så vi delade på oss och gick åt olika håll. Jag och Veronica satt oss med våra klasskamrater och Hoda med sina. Undertiden var Erika, lina och Evelina i ett hus bredvid och dom skulle då komma över till oss. Dom kom till cafet som vi satt i och så såg Erika Hoda. Hon tittade Dock inte så noga på vilka som satt runtomkring (hon tog föregivet att jag och Veronica också satt där). Så det hon gör är att hon går i full kareta mot gruppen och lägger händerna på en tjej som sitter bredvid Hoda. Det roliga med det hela var att Erika trodde den tjejen var jag!!!!!!! Xp hahahahahahahahahaha

 

Monday's

Denna dag var faktiskt helt okej! Började med sovmorgon, några bortgjords uppgifter, en redovisningar och en skojig photolektion samt en liten workout på idrotten och frukt som inger bjöd på :)

Senare åt vi värsta gomiddan (hamburgare och pommes) så jag nästan sprack! Haha och nu kommer det roliga. Både jag och krille blev så trött efter maten så vi gick ner för att vila och se lite serier. Det var ungefär en timme innan jag skulle hem till Andrea för att jobba med UF. Jag hade tanken i huvudet att jag skulle ställa ett larm, notera, SÅ JAG INTE SKULLE "FÖRSOVA" MIG men gjorde jag det? Nej. Så med världens största ångest och panik flyger jag upp och kastade mig över telen för att kolla vad klockan var och ve och fasa så visade den halv 8 xp haha och det kändes så konstigt för jag trodde det var morgon och att jag hade försovit mig till skolan :p

Jaja, man är ju inte mer än människa och som tur var fick jag ingen kvarsittning av fröken Evelina och Andrea ;p hihi bjuder även på en bild från dagens photolektion :)

1:a februari

Finns det ett bättre sätt att börja februari månad på än med en fredag? Drar tveken. Det har varit en skön skoldag med softa lektioner, massa snapchattande (kan egentligen inte förstå hur den appen kan vara så poppis) och nätshopping. Beställde nämligen två nya iPhoneskal ^^

För tillfället ligger jag och kollar på New Girl i väntan på att jag ska börja jobba. Jag missar tyvärr bandyn ikväll (som jag egentligen skulle varit med på för min hälsas skull) men det känns samtidigt skönt att tjäna lite pengar ;D