Kan vi börja så vi kan sluta!?

Just nu vill jag två saker:
1. Börja naturkunskapen så man får sluta.
2. äta en söt macka! :]

Vi fick de här mackorna i Polen hihi :) man riktigt känner hur det vattnas ur munnen ;p

Känslomässig dag...

Jag maste borja med att saga att polackerna inte har å ä ö (tur att man har goggle) sa det blir helskumt nar jag skriver hahha men ni far farestalla er prickarna ovanfor O:na och A:na ;D hehe

Iaf, sa har vi varit pa Auszwic och Birkenau hela dagen och assa det eh helt sjukt! Man kan nastan inte fatta hur stort det ar och hur manga manniskor som blirivt mordade och plagats dar. Det eh forst nu i efterhand jag sjalv inser det. Det var lite obehagligt men det eh helt klart nogonting som jag rekomenderar att besoka! Jag kan tyvarr inte lagga in bilder eller natt men ni far noja er med en googlebild tills jag kommer hem ;)

Inte nog med alla kansliga reaktioner dar pa konsentrationslagret nejnej! sen nar vi kom hem sa ringer Krille och vi pratar, jag berattade om dagen etc och sen fran ingenstans sa bara brot jag ihop....!!! Jag saknar verkligen honom jatte mycket <3


4 kronor för en dricka!

Hei Sverige! Just nu sitter vi på elevhemmet och chillar med en kall dryck. Der är hur billigt som helst! Tänk er fyra kr för en burk Cola ^^ Hihi snart ska vi äta lunch och sen bär det av ut på stan på en liten rundtur :) Ska försöka blogga mer i veckan och hålla er uppdaterade ;) P.S. så är det ca 25 grader varmt ;) !

Mysig bekväm höstoutfit

Gårdagens stora favorit

Behöver jag säga mer än.... ELECTROPOP :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Confused is the word

Jag behöver nog inte säga så mycket mer än att jag har nollkoll ibland :p hahaha
För det första hade jag ingen aning om att Idol började igår, det var bara slumpen att jag var nära en tv;p
Detta var iaf mina favoriter ;p
 Jag börjar minsann undra

hallå där!
Som vanligt vaknar jag hur tidigt som helst och kan inte somna om. Jag känner inte ens det minsta spår av rötthet:p
Medan min älskling skulle kunna sova i hundra år om han så ville xp aja, vare sig han vill eller inte så tänker jag väcka honom ganska snart!
Gårdagen var iaf helt okej, dock träffade jag aldrig Lina, Evelina eller erika nånting menmen jag hade ju mina andra mystjejer+Krille ;) .. I övrigt börjar jag på att bli jävligt less på att vänta, det är snart över en vecka sen jag beställde min telefon och den har fortfarande inte kommit!! :/ SUCK!

I talk to myself wtf!

Hei bloggen!

Jaa man kanske inte ska klaga att man får se felm, men att se film i över två timmar känns aningen drygt!!!!
Asså jävla historia, inte nog med att det typ mitt sämsta ämne, nej det ska också hålla på att jävlas. först vill jag bara gråta av trötthet och typ lägga mig och dö, sen av lycka för att inte uppgiften var förloraf! :p haha

Sen ska jag iaf äta gooomiddag med tjejerna ;) tror minsan det blir Pims :Dhihi gött säger jag, sen blir det ut och gå löös med brewdzen ;)

You know my history, so what?

Jag älskar att jag har enbart historia två dagar i rad medan ekonomiarna är lediga... suck :p
HAHA jag har inte så mycket att säga om det, tycker bara livet är aningen orättvist nu. men å andra sidan finns det dom som har det värre så ska nog inte klaga.

Snart är det iaf lunch, då ska jag möta upp Krille och luncha med honom. Blir nog mys ;)
Jag drar ju på fotbollsmatch direkt efter skolan så träffar inte min älskling försen ikväll ;sEn bild på mig och mina finaste flickor :* ♥