Jag saknar påsken

Kittelfjäll here i come

Om några timmar bär det av mot kittelfjäll, känns skönt att få komma ut till de friska;p Taggar fett att få köra skoter, blir första gången för mig i år :p För övrigt så lär allt bli super, hoppas bara på go väder så man kan sola ;pses på lördag i uman!

One of my passions

Jag fick för mig att jag skulle måla om några stolar, samt klä om dom (byta tyg på sittsen), vilken tur att jag fick hjälp med allt detta av Linnea, tack söta du! hihi

Är dock bara halvvägs, har målat stolarna med en förfärg för dom ska då inte se ut så här och sitsarna ska kläs med detta gröna sköna tyg :) Resultatet kommer inom kort!


Nu börjar allvaret

Awesome kväll igår! behöver inte säga mer.

HAHA, Lina den rackaren kom med ett litet förslag igår som man helt sjukt har gått med på. Från och med idag har jag Charlotta Walfridsson, Lina Lindberg och Louise Persson gått med på en vadslagning. Inget godis, chips/ostkrokar och choklad får passera våra munnar! detta gäller till den 13:e detcember och straffet för den som inte klarar detta är inte nådigt xp 200 kr i böter plus att man blir utan telefon i en vecka!!!! Säger bara crazy, men kommer allt att löna sig i slutändan :)

I´m gonna Live my life

Först hade jag inga planer alls för lovet och nu är det tydligen helt fullbokat :p idag drar jag, Lina och louise till Vendela i skarven , kommer hem imorgon då blir det lite plugg och sen packa inför torsdag för då åker jag och Lina till Erikas stuga i Kittelfjäll där jag stannar tills på lördag, kommer hem freshar till mig och sen ut igen ;pNya favoritlåten!

påsklovJag önskar er alla ett trevligt lov!

Har dock inte hunnit smida så många planer än men en sak vet jag, det kommer bli awesome! ;p Peace out!

Fick en liten presentFick det här av sofie, en liten present i efterskott :)
Tack söötis! ♥

Dinner and lonleyMin middag.
måste bara säga att det suger att äta, sova och leva själv i lägenhet :p Man är alldeles för bortskämd när man alltid får vara med sitt hjärta. Tur att det bara är en högst två nätter :)
 

Korallrött

Tre korallröda klänningar från Topshop, sjukt snygga till sommaren!