Life is good...

...eller inte :p fast jo. Det ända som hindrar mitt underbara liv just i detta nu är min cpdator och min bildörr.. Känner att det inte riktigt är läge att bli utan dator, när jag har hur mycket skolarbete som helst som måste blir klart! Bildörren kan bara dra långt in i skogen. Punkt.

haha nu känns det pyttelite bättre iaf, skönt att aggra lös! Just nu ligger jag och myser med godis framför lilla sjöjungfrun, sen blir det dans med småbarn och akkan med brudarna :)

Är jag konstig?

Jag är galet irriterad på mig själv för att jag inte sett sagan om ringen filmerna tidigare! Det är ganska roligt egentligen att jag såg the hobbits före treologin, det var nog tack vare den som mina ögon öppnades. Började med att se den först filmen i söndags och såg andra igår, så gissa vad jag ska göra ikväll ;) hehe

Mys i uman

Ikväll har jag umgåtts med mina girls, bakat kladdkakemuffins och snackat livet! Det skrämmer mig verkligen att vi blivit så stora. Det finns så mycket skoj jag vill göra så jag nästan inte vet var jag ska börja. Får typ panik när jag börjar tänka på allt, helt galet!#=+\#}@! Haha men samtidigt så JÄVLA KUNG!

Nu ska jag iaf nöta lite mobilspel (mitt nya beroende!) innan jag kvällar. Så nattinatti!

pictures of you, pictures of me ♥

 

look what I've found

Corona i lördags! ♥
 

Wanties

 
 
 

Back on track

Så var man tillbaks i storuman efter en KUNG helg i umestad! Om jag skulle beskriva dessa dagar med ett ord så skulle det utan tvekan vara KAOS! Vi behöver ju inte gå in på några detaljer men medan det "allvarliga" kaoset pågick omkring mig så hade jag mitt eget kaos i huvudet:p ni kan ju bara tänka er, men jag hade ändå jävligt roligt!!! Men nu är jag less på detta inlägg, som för övrigt tagit mig ca 40 minuter att skriva.. Så gonatt världen!

 

Dam computer

Ilskan som uppstår när datorn vägrar starta och man har hur mycket skolarbete som helst att göra...!

jag har iaf lämnat in skiten och hoppas på att det inte ska ta allt för lång tid innan jag får tillbaks den. Jag har helt enkelt inte tid att bli synkan på detta vis! 

Förkyld och irriterad. Tror jag tar och tröstäter lite B&J;)

 

Lycka!

Jag må ha ont i halsen och magen samt att jag fryser en aning men hur kan man fokusera på dom tråkigheterna när det finns så mycket annat att lägga energi på?

Haha nee jag ska sluta att slingra mig. VI GICK VIDARE! Vår affärsplan var en av de tio bästa i Västerbotten, vilket innebär att vi får tävla vidare ;)) Nu håller vi tummarna för att det går bra i Skellefteå (som jag tror äger rum i mars) så vi kanske tar oss ända ner till Stockholm :D jag var ju helt chockad när dom avslöjade vilket företag som gick vidare:p tog typ lång tid innan jag hade slutat kallsvettas och skaka ^^ OMG!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag försöka lägga all denna positiva energi som jag har (tack vare vårt uf företag och vinsten) till att plugga :p Så hörs i en annan tid, en tid där läxor inte existerar!

Imorgon gäller det!

Pirrig och förväntansfull är bara förnamnet! Halv nio imorgon sätter sig jag, evelina och andrea i en bil (buss eller något annat fordorn, jag har inte så stor koll) och rullar mot Lycksele. Där vi kommer att få veta om vår affärsplan går vidare till round 2 så att säga ;) Trots att det är lycksele så tror jag det kommer bli riktigt kul :) så mest troligt kommer det någon liten statusuppdatering tomorrow ^^
 
 
Seriös bild jag vet... men håret var iaf snyggt ;)

californication

Kristoffer har öppnat mina ögon för en ny (egentligen gammal) serie, californication:) det är verkligen en bra serie och jag rekommenderar den starkt;)

 

Nu är den beställd!

Äntligen har jag beställt min balklänning!!!!!! alltså vilken känsla, går nästan inte att beskriva ;) jag känner att det flyter på ganska bra med både det ena och det andra, det ända som saknas nu är en fancy car!

Humor

YOLO

Jag vet att det är lite klyschit och smörigt sagt, men jag älskar verkligen livet nu! Känner att det flyter på riktigt bra:) jag har så sjukt många roliga saker som väntar i framtiden bland annat resor, dra på äventyr med mina homies, uf mässan, flippa burgare på frasses (och ja, jag gillar mitt jobb ^^) balen, studenten och sommaren 2013 samt allt som händer efter det!!!!!!! Utöver allt detta kommer det garanterat hända masa andra saker som ni förhoppningsvis får läsa om här på bloggen ;)

Lekte lite med en bild från nyår. Vilka skönheter!

Mitt nya ansikte utåt

Välkommen 2013

Jag kan inte förstå att 2012 är över! Måste ju säga att min sista dag, innan det slog om till 2013, inte riktigt blev som jag tänkt mig men det var utan tvekan en kväll att minnas! Tur jag har mina bästa, det är ni som gör livet värt om man säger så ;)

Nu måste jag pallra mig ur sängen för att sedan gå på jobbet:) Jag bjuder på lite mobilbilder och välkomnar med öppna armar det nya året! Tror detta år kan bli bland de bättre:))