Flyttar hem

Hej bloggen!

Idag håller vi på att tömma lägenheten på grejer, vilket är lite småroligt men samtidigt sorgligt! Det som är plus är att man får bo hemma ett tag (lär flytta till hösten), nyttigare mat, slipper tvätta, känna närhet och trygghet :) nackdelarna är ju att inte ha ett eget place, det är ju som mysigt ;)


Mina fina!

Måste ju bara säga att mat, den där förbenade maten som alltid ska ätas är utan tvekan den största standarden! Ville bara få det sagt.

Har iaf haft en jätte mysig kväll med brudarna. Vi åt massa gomat, spelade spel, skrattade osv :) känns att det var ett tag sen vi gjorde någonting som detta, och som vanligt lyckades vi inte va "alla" vilket var synd menmen det var en välspenderad afton :)

Bildbomb

Jag har förvisso jullov men ändå är schema fullspäckat! Det har inte varit en lugn stund sen jul och inte ser det ut att lätta:p idag blir det nämligen plugg och sedan middagsmys med brudarna, imorgon samma veva dock med annat folk, lördag och söndag jobb, och mitt i allt detta så måste jag och krille börja packa ihop i lägenheten. Känns t.om som jag glömt massa (vilket jag säkert har). Ah men jag bjuder iaf på lite bilder ;))

Jullov!

Nu har jag äntligen jullov!!!!

why so nervous?

Hei bloggen!
 
Hade muntligt prov i psykologi imorse och jag måste faktiskt säga att det gick bättre än vad jag trodde det skulle göra! Var hur nervös som helst igår, paniken var så extrem att jag hade med mig papper för att kunna plugga på jobbet :p Känslan efter att ha gjort bort det nu är så otroligt skön!
 
Nervositeten vill tydligen inte ta slut, för kl 4 idag ska vi även spela finalen i pizzakuppen och om vi vinner så får vi pizza hiihi^^ håller alla mina tummar för att det ska gå bra :))
 
 

Helgen i stora drag

@instagram

Hej bloggen! Har hunnit med en hel del sen jag skrev sist, bland annat har jag skaffat mig en iPhone 5, instagram, varit i umeå och shoppat, gått lös i skidstugan och mycket mer.

Följ mig på instagram @charlottawal

Första Advent

Här i Storuman förknippas första advent med skyltsöndagen. Det är verkligen inte densamma som förut... På "min tid" var snögrottetävlingen hur stort som helst, man gav verkligen allt man hade för att vinna och man byggde alltid jätte stora konstverk. Nu är det just se pass att det finns någon snö att arbeta med, vilket är väldigt tråkigt. Jag minns också att det var mycket mer liv och rörelse ute på gatorna, det fanns fler stånd och affärerna runtomkring i centrum hade tävlingar i sina skyltfönster (jag vet dock inte om det fanns i år, på grund av att jag hela tiden bafann mig inne på akkan). Dock kan det även bero på att man var mycket mindre, saker och ting har ju en tendens att föreändras genom åren :p Men om vi ska vara lite positiva istället så hade dom en ny livsfarlig men rolig tävling, nämligen race nerför en backe med hemmagjort fordon :) Kunde tyvärr inte se det med egna ögon men som det beskrevs lät det askul! Ni undrar kanske var jag höll hus och vad jag gjorde. Jag var som sagt inna på akkan och gjorde reklam för vårt UF företag och åt godis :p
 
 
Hårt arbetande tjejor!