Personalmöte

Godmorgon allihopa!

Att vara ledig känns hur konstigt som helst! Att bara kunna ligga kvar i sängen, hänga med vänner, dra på stan, fixa i lägenheten, läsa, träna, tvätta osv. Det är saker som man inte alltid orkar göra före eller efter jobbet. Så bäst att pass på när man har långledigt (lika med två dagar på raken) så man får något gjort:) Vi kommer ju trots allt ha besök av ett x antal storumanbor i helgen, så måste ju göra ett litet ryck innan de kommer.

Igår var typ en ledig dag, förutom att vi hade personalmöte kl 07.00 på morgonen:p Det är ju inte precis överdrivet ansträngande att sitta och fika och lyssna. Efter p-mötet hade Jag, Amelia och isa planerat att dra och äta lunch tillsammans men eftersom det hela slutade vid nio så åkte vi hem till isa för att fördriva tiden lite. Vi spelade ett sjukt roligt spel tillsammans med hennes boy, minns dock inte vad det hette och orkar inte förklara vad det gick ut på. Hehe. Hur som helst, på tal om ingenting, så äääälskar jag verkligen sällskapsspel!!!!! Det är hur roligt som helst!! 

När vi hade spelat klart åkte vi in till stan. Det tog som tur var inte lång tid innan vi hade bestämt var vi skulle äta, vilket blev Easten palace :) 


Resten av dagen tillbringades på stan med isa. Köpte faktiskt ingenting, så känner mig lite stolt ;) hehe

det var gårdagen i stora drag. Ska ligga och mysa i sängen ett tag till sedan är det bara att börja städa! Får ju älskade Erika på besök ikväll, läääääääängtar!

Kramisar på er!!



Kom ihåg mig?