Fredag

Hej! Fick otroligt bra nyheter igår! Vi behöver bara betala dubbel hyra nu i februari, sedan är vi kvitt allt som har med Holmsund att göra! Nästa vecka ska det flytta in några så det blir att göra sista städrycket på söndag. Ni fattar inte hur underbart detta är. Nu kan man fixa ännu mer i lägenheten, spara inför sommaren, köpa kläder och roa sig istället för att bara kasta iväg sammanlagt 8000!! Haha jag ska försöka lugna mig, men det känns som sagt sjukt skönt:) 

Ikväll ska jag bara ta det lugnt! Mamma och de andra kommer imorgon så får träffa dem efter jag slutat jobba. Blir så roligt att få visa dem vårt nya hem! Eftersom moster fyller år andra mars och jag fyllde år i tisdags så ska vi fira med gomiddag på måndag. Hihi längtar! På tal om ingenting så har krille tydligen en present som jag inte fått än :D är supernyfiken!



21


Hej på er! Nu var det minsann ett tag sedan! Det har hänt lite allt möjligt sedan sist. Hade bästa tjejerna på besök i helgen, vi firade min födelsedag i förskott (fyller år idag) och det var hur trevligt som helst! Bjöd på gorgonzolafylld kyckling inlindad i bacon och klyftpotatis samt sallad. Måste säga att det blev riktigt gott:) hade även köpt en tårta men alla blev så mätta, så tänkte ta med resterande på jobbet idag:)




För er som inte följer mig på insta eller träffar mig dagligen kan jag berätta att jag vann en goodiebag från bikbok. Man skulle skriva en motivering om en vän varför hen var speciell etc. Vann man så fick båda varsin påse! Så skrev några rader om bästa verre;) passar egentligen in på alla mina bästa så hade lika gärna kunnat tagga alla. Tyvärr så vann man bara två påsar. ;p

En galen men helt fantastisk tjej
hon är som solen i ögonen på mig. 
En värld utan henne skulle vara dyster
Som en fin frisyr utan dess lyster.
Vi har kämpat tillsammans i snart fem år 
Och det är bara början på sagan vår. 
Du och jag med varsin twister
du är utan tvekan min sister from another mister.💕

Så om ni ser oss ofta få inte en chock 
Vi båda älskar allt som finns på BikBok.


Ska lägga ut fler bilder sen! Måste bara få tag på dem först;) hoppas alla får en bra dag, det vet jag att jag kommer få!:)

Lyxlördag

Hejsvejs! Det har varit fullt upp med att få ordning i den nya lägenheten. Vi lyckades flytta allt från Holmsund till Umeå i lördags med hjälp av Tobbe. Känslan av att aldrig behöva åka dit dagligen är obeskrivlig! Hur som helst tyckte vi att vi hade gjort oss välförtjänt av en riktigt god middag, så vi bokade ett bord på allstar och stannade på nattklubben. Såå trevligt! Krille och Tobbe fick sedan för sig att de skulle se UFC klockan tre på natten så det slutade med att vi däckade hos Tobbe. Så första natten i nya lyan blev i söndags:) så mysigt! Trots att det gått några dagar så har vi inte hunnit montera ihop sängen än, så för tillfället sover vi på soffan samt en madrass på golvet:p jag och K har jobbat om varandra så när krille slutar då åker jag iväg för att börja jobba . Aja, vi är båda lediga i helgen så då blir det att fixa det absolut sista! Ska försöka ta några hyfsade bilder så ni får se hur fint vi bor:)

Var för övrigt och lunchade med Barruk igår. Denna gång blev det lunchbuffé på eurasia, självklart har vi alltid samma dilemma var vi ska äta. Numera bor jag och Katarina inte så långt ifrån varandra, bara 10-15 mina promenad;) samma busslinje och allt, det är hur bra som helst! Hihi 

min stiliga man i lördags:)