Spontaneous

Man måste bara älska storuman och alla random och spontana saker som sker här! Igår styrde josef, fredrik och persmek fest som iaf jag tyckte va helt okej ;) Det var mycket skratt, musik, prat om sex och gamla minnen. Askul helt enkelt!
 
 
Självklart suger jag på att ta kort, men som tur är har jag linnea ;))

Planerat in i minsta detalj (nästan)

Godmorgon världen! Jag börjar denna måndag med att äta lite av gårdagens middag, som förövrigt är pizza, medan jag ser ett avsnitt av ghost whisperer. Min plan är att jag sedan ska städa och plugga lite, känns dock ganska drygt men det är bara att bita ihop ;)
 
Hade aningen tråkigt igår kväll, så jag gjorde ett roligt litet schema över hur min vecka kommer att se ut. Det mesta är ganska planerat, vilket innebär att detta lov bara kommer att flyga förbi..:( Men om vi ska se det från den ljusa sidan så har jag än så länge alla roligheter framför mig :)
 

Dagen efter lördag

Denna söndag har endast bestått av jobb och serietittande. Faktiskt helt okej! Kännde bara softheten att jag fick vakna upp pigg och kry imorse, hade dock lite medlidande för min man men som man brukar säga... som man bäddar får man ligga (haha jag vet, värsta klyschigt men jag gillar det!).
 
 
Bjuder på en liten bild (som egentligen är evelinas ^^) från igår :) kebabb, raggen, brudar, drunk people, boombox, jonny depp, en container och en stolpe mer behöver jag inte säga ;)) 

time for a change

Nu ska jag och Krille fara och byta däck på min bil, så jag äntligen kan börja ha lite kul ;))
 
Seeyaa, peace out, yeeeh lalalalla!!%¤(&=)=)

HÖSTLOV

Äntligen var det lov! För tillfället väntar jag på att maten ska bli klar, hamburgare och pommes står på menyn. Sen var min plan att jag skulle se ett avsnitt av ghost whisperer (som för övrigt är asbra!) innan jag drar på akkan för att fika med bruderna :) Senare drar jag och erika vidare till veronica för att beställa någon form av halloweenkostymer. Jag och linnea kom otroligt nog på vad vi ville va, trumvirvell... MILITÄRER!! :D Hörde att mia också skulle va det, fast med en lite läskigare touch ;) Kommer bli hur bra som helst!! Taggar så fruktansvärt :)))
 
 
Jag vill ha liknande kläder som i bilden ovan, men istället för det gröna linnet vill jag ha ett vitt och så skippar jag nog mössan ;p

LYCKA!

Jag upptäckte nyss att bikbok har skaffat en webshop!!!!!! Det gjorde verkligen min dag, av den enkla anledningen att det är en av mina favoritaffärer ;))Klicka---> HÄR!
 
 
 
 

Don´t you worry child

Livet rullar på. Just nu har vi hälsovecka på skolan, vilket innebär promenader, frukost för fem kronor, smoothies och mycket mer. Det som är praktiskt med frukosten på skolan är att man får sova en liten extra stund, vilket är guld värt! För övrigt har vi sjukt mycket uppgifter, eller det kanske inte är många men dom är stora...men det är bara att kämpa på :)
 
Imorgon ska jag, evelina och andrea fortsätta med vårt uf företag. Det är lite jobb nu när vi ändrat om i stort sätt  hela vår grundplan. Lite lustigt egentligen, men nu känner vi att det är på g. kommer bli grymt! Sen är det bara att glida vidare till frasses för tre timmars jobb. Jag längtar faktiskt, tycker det är askul att stå i kassan och flippa burgare ;)) so seeya tomorrow!!
 
 
Idag åt jag och krille pims medan vi såg på tv och av någon anledning var det jätte mysigt! Gott var det också!

två underbara år ♥

Den 15e oktober 2010 hade jag turen att bli tillsammans med den finaste, roligaste, smartaste, vackraste, bästa mest underbara människa på denna jord. Jag skulle kunna räkna upp tusen och åter tusen fantastiska saker om dig, men det skulle ta för lång tid. Det finns så många saker jag älskar hos dig att det nästan är svårt att komma på något. Men en bland alla hundra saker är att du är så blygsam framför kameran, raka motsattsen till mig som verkligen njuter av det lilla klickljudet och ljuset från blixtrarna! ^^ Så därför finns det inte allt för många bilder på dig, men vad spelar det för roll egentligen? Jag har ju den äkta varan!
 
Jag älskar dig ♥
 
 

Saturday

Idag har det varit en otroligt skön lördagen. Vaknade av mig själv med hjärtat bredvid mig (och han sov faktiskt inte i hundra timmar till), softade framför datorn, klippte krille och så pizza till middag med wowpojkarna nummer 1  ;)) 
 
Ikväll blir det fetmys! Massa gotta, film, spel och prat med brudarna :) det är egentligen inte så planerat men vad som än händer kommer resultatet bli awesome! 
 
 
Bjuder på en bild från förra helgen. Var hemma hos veronica och taggade upp inför våran efterlängtade 250 dagars ;)

Full fräs

HAHA, älskar valet av rubrik! Det passar bara så himla bra med tanke på att jag har fått jobb på frasses!!! Ska fara dit imorgon efter skolan och börja lära mig allt. ooohhh känner ett litet pirr i magen, hihi är typ happy! :D Livet verkar flyta på ganska bra för tillfället, igår besiktade jag bilen och den gick igenom ;) (Y), Det är ju perfekt när mitt blivande jobb ligger på andra sidan jorden höhö. 
 
På tal om ingenting så har jag haft ångest över att jag inte fått mina grejer som jag beställt från nelly (kostar ju liksom pengar) och av en ren slump tänkte jag, jag ska kolla brevlådan och baam!! där ligger kläderna! SWEET!
 
Dock har jag ju en liten tråkig grej att berätta också.. eller det är ju ingeting livsviktigt men ahh. Ni minns att jag och veronica va på blodbussen och lämnade prover, jag fick brev om resultaten igår och det visade sig att jag inte får ge blod. Jag har tydligen för låg järnhalt, så nope jag kan inte dela med mig av blodet i min kropp... behöver tydligen allt själv! Attans!! När man försöker göra en god sak och allt, men som sagt ingenting livsviktigt. :) Det ända som gäller nu är att börja äta blutsaft som ska hjälpa mig att få mer järn i blodet.
 
btw, tråkigt inlägg jag vet! men man behöver såna också.
 

clothes over bros

 
Jag hatar mig själv! hittat hela tiden snygga kläder och vill bara köpa allt (trotts att jag inte borde). Nu är det denna stickade tröja som lockar. Som sagt vet att jag inte borde men det kan allt hända att jag beställer den ;)

Hockey game

Just nu sitter jag bara och väntar på att krille ska komma hem. Är så fruktansvärt hungrig att det inte går att beskriva!! Vetskapen att det blir uppstekt palt med fläsk gör inte saken bättre (rysning), jag riktigt känner hur det vattnas i munnen! nee skärpning, känner att jag låter aningen galen xp 
 
Kvällens aktivitet blir iaf att kika på hockey, dock är det bara en träningsmatch men kul ändå ;) Jag funderar om mina händer kommer att vara vid liv efter kvällen, med tanke på att jag inte har införskaffat några vantar än... Vi får allt hoppas på det bästa!
 
 

Första oktober