Over-knee boots

 
here // here // here // here // here
 
Hej på er! Sitter och kollar på lite skor såhär på morgonkvisten. Jag är verkligen sugen på ett par over-knee boots, de passar bra både till vardag och fest, samt ger lite extra värme nu under hösten/vintern. Jag vet bara inte vilka jag ska välja! Här är mina fem favoriter i alla fall. Jag får fundera på saken så kanske jag har bestämt mig innan lönen kommer ;)
 
Nää nu är det slutslöat vid datorn, nu måste jag fixa mig och sedan köra till jobbet (har bilen för en gångs skull). Ha en bra dag gott folk! kramisar! :)

Throwback thursday

 
 
 
 
 
 
 
Hej på er! Sitter och kollar igenom gamla foton och totalfastnade när jag kom till balbilderna. Det var utan tvekan en av de bästa stunderma i mitt liv! Vi hade toppenväder (för att vara i maj), alla var så fina och glada. Det var som en dröm! Det är för mig obegripligt att det var för ungefär 1,5 år sedan. Tänkt så långt alla har kommit sedan dess. Vissa flyttar till nya städer för att studera eller jobba, andra bildar familj, andra åker till andra länder och jobbar/semestrar, andra tar tag i sina intressen samt drömmar och förverkligar dem, listan är lååång! När jag tänker på allt detta inser jag att ingenting är omöjligt bara viljan och kraften att kämpa finns där.
 
Nu skenade jag iväg, men vad ska man göra när alla känslor bara bubblar upp:p Lite nostalgisk och lite filosofisk en torsdag som denna. Klockan fyra väntar i alla fall jobb men innan det ska jag träna, duscha och se Naruto med en kall smoothie. Ha det bra allihopa! kram   

Jobbjobbjobb



Finbesök

Hej på er! Är påväg till jobbet nu, fick förfrågan att jobba 11.00-20.00 istället för 16.00-20.00 och det tackar man inte nej till. Det var bara lite synd, eftersom jag har finaste mamma och syster här på besök. Tanken var att vi skulle åka in till stan, äta och så skulle jassi shoppa. Tur att jag i alla fall hann spendera hela gårdagen med dem, det är alltid något. Vi var på strömpilen, shoppade och fikade. Såååå mysigt! Nu behöver jag bara hålla ut tills jul innan jag får se dem igen :) hoppas alla har en bra dag. Kram! 








Höstmörkret

Hello! Jag förstår inte varför jag är sååå trött! Jag har ändå varit ledig hela gårdagen samt idag.. Måste vara höstmörkret. Jag har i alla fall lyckats tvätta och snygga till i garderoben, det är mer än vad jag gjorde igår. Då låg jag i soffan hela dagen och såg på serier. Det var inte förren Krille kom hem vid fem tiden som jag vaknade till liv. Vi gjorde lite burgare och pommes till middag, en enkel lösning med tanke på hur trött båda var. Åkte sedan in till stan eftersom Barruk hade efterfrågat middagssällskap. Det blev vezzo och jag som redan hade ätit middag tog mig en liten efterrätt;) Pastan de har där är Så gudomlig god, så innan vi skulle hem köpte jag med mig lite pasta alfredo som jag åt till lunch idag:) 

Annars händer det väll inte så mycket, jobbar i helgen så kommer vara fullt upp och så kommer mammi och jassi hit på söndag. Det var ett tag sedan vi sågs, så känns jätteroligt att de kommer hit:) så hela måndagen är det kvalitetstid med la familia. Så tills vidare, ja det toppen! Kram :) 

Flower print


Tjeeeena! Nu när jag äntligen har en vettig spegel kommer ni få se lite mer outfits än förut. Startar nu på en gång. Har en ny favoritklänning som jag bara måste få visa för er! Den är köpt på BikBok, faktum är att jag gillade den så mycket att den även följde med hem i färgerna svart och blå. Jag fick inte till någon bra bild på ryggen men det är en djup v-ringning och så hänger det även en guldkedja som går att ta lös där bak. Sjukt fint!

Nu bär det av mot bussen, jobbar nämligen kväll ikväll. Hoppas alla har en trevlig måndag! Kram

Some shopping



Hej på er! Klickade hem dessa godingar från Nelly igår. Har länge haft mina ögon på klänningen och skorna, men kände att jag ville hitta något plagg till för att det skulle kännas värt att göra en beställning. Hittade då en jacka som jag har kollat mycket på inne i stan. Måste ju säga att jag har haft väldigt tur när det gäller extraerbjudanden, reor osv. Detta var inget undantag. Ordinariepris på jackan ligger mellan 750-900kr i butiken och nu kostade den endast 449kr. Helt okej enligt mig;) 

Idag står däckbyte på schemat men först måste alla glasflaskor och kartonger i bilen slängas annars får inte vinterdäcken plats. Krille hade även tänkt att vi skulle måla om badrumstaket idag, men vi ser hur det blir med den saken. Det var min söndagen i stora drag. Ni får ha en trevlig dag allihopa! Kram

Jysk i mitt hjärta

Hej på er! Materiell lycka är ibland det bästa! Nu har jag och Krille bott i Umeå (Holmsund) i ca ett år och under denna tid har jag (tro det eller ej) bara använt mig av toalettspegeln. Så nu var det dags att kolla efter en stor och fin spegel, så jag slipper ställa mig på toalocket varje gång jag ska kolla hur outfiten ser ut :p Gick därför på Jysk i hopp om att hitta det jag letade efter. När jag kommer dit ser jag direkt den perfekta spegeln och när jag ska kolla vad den kostar så står det 350kr!! En hellkroppsspegel 72x162cm som egentligen kostar 700kr, förstår ni min lycka. Jag skyndade mig att reservera en sådan, så i helgen blir det Jysk för hela slanten. De hade även supermånga andra bra erbjudanden så vi lär nog åka därifrån med lite andra grejer också;) 

Annars händer det inte så mycket, jobbar kväll idag och imorgon men är ledig i helgen som tur är! Vi ska nog även byta till vinterdäck på Audin och måla om taket på toaletten. Så det blir en fixarhelg i helgen:) kramis! 


4 år


Brand på Frasses Ersboda

Notera att det låter värre än vad det var:) ingen skada på varken restaurangen eller människorna där och eftersom det inte var dödsallvarligt så var det lustigt att jobbet dök upp i tidningen. Jag citerar en av mina kollegor -"ingen reklam är dålig reklam" 

Artikel här

Morning tee


Godmorgon! Har varit vaken sedan Krille åkte på jobbet klockan halv sju imorse. Tanken var att jag skulle somna om i någon timme, men det kunde jag såklart inte... Låg kvar i sängen en stund och blippade på telefonen i hopp om att bli sömning igen, dock resulterade det bara i att jag blev ännu piggare :p När jag insåg att det var meningslöst att försöka somna om klev jag upp, fixade mig och gjorde en kopp te. En lugn och mysig start på dagen behövs ibland, speciellt när morgondagen blir lite mer hektisk. Har planerat att åka in med Krille på morgonen för att träna, sedan luncha med Lina och slutligen avrunda dagen med att jobba kväll. Är sjukt taggad!;) 

Nu är det dags att gå till bussen för att tillbringa dagen på bästa Frasses. Ha en trevlig dag allihopa! Kramis! 

Rastlös...


Gokväll gott folk! Det är lördag och jag är rastlös... Jag är inte i "The party mode" men samtidigt har jag för mycket energi för att bara ligga i soffan och kolla på tv:p Det kanske är en stund som denna man ska ta sig i kragen och gå ut och springa. Hmmhhh.. Får suga på den karamellen en stund till;) Krille har pratat om att fixa ett minigym nere i källaren, känner att det inte hade varit helt fel i detta läge. Känns så onödigt att åka in till stan (1,5 mil enkelväg) för att fara på gymmet. Däremot är det perfekt när man väl är i stan, exempelvis före/efter jobbet eller på en ledig dag och samtidigt ta en sväng i affärerna;) 

Nää nu har jag bestämt mig! Det blir lite hemmaövningar och en liten springtur. Tack å hej! 

Autumn is here


Hej på er! Igårkväll började det tydligen snöa hemma i Storuman och jag måste säga att jag inte är det minsta avis. Förhoppningsvis har allt smält bort idag, om inte så säger jag bara... Have fun! I nuläget är det inte något toppenväder här i Umeå heller. Det regnar för fullt men har hellre det än snö och kyla. Man skulle kunna säga att det fortfarande är höst här (min definition är att så länge det inte snöar så är det höst). Tycker det är en väldigt mysig årstid. Man får börja använda massa stickade plagg, kvällarna blir extra mysiga osv. Och när det inte regnar och solen tittar fram är höstdagarna superfina! 

Idag blir det att rensa ur kylskåpet, träna och försöka mig på att laga köttfärslimpa. Har kollat på en del olika recept och det verkar inte allt för svårt:) Ha en trevlig dag allihopa! Kramis! 

Number one fika buddy

Godkväll gott folk! Dagens planer var från början att träna och tvätta, men så blev det inte riktigt. Istället fick jag förfrågan att åka in till stan och fika med finaste Katarina och det tackar man inte nej till i första taget. Det är så härligt att kunna spontanträffas, speciellt när det var en evighet sen sist. Blir absolut fler sådana träffar inom en snar framtid om jag får bestämma;) 

Glömde att ta en fikabild idag så bjuder på en oldie :)

Jag är så sjuuukt tacksam

Hej på er! Ordspråket "efter regnet kommer solsken" stämmer så sjukt bra! Är såhääääär glad just nu! Allt rullar i rätt riktning, älskar min man och familj mer än allt, har kommit igång med träningen igen (efter tre månaders uppbehåll...), har fantastiskt fina vänner både gamla och nya, stormtrivs på jobbet, Har fått nog av skräpmat (ironiskt med tanke på att jag jobbar på Frasses) så har därför börjat laga "riktig" mat. Ska faktiska pröva att göra köttsoppa idag, det kan bli spännande:) Ja, listan på positiva och bra saker i mitt liv just nu är oändlig. Känner mig så enormt tacksam för allt jag har och även fast det varit jobbigt ibland har dessa stunderna tagit mig framåt. Jag är övertygad om att allt som hänt fram tills idag, både bra och dåliga saker, har haft en mening. Nu är jag ännu mer taggad på vad framtiden har att erbjuda och fortsätter det så här vet jag att det kommer bli toppen!

Annars förutom att vara sjukt sentimental en dag som denna gör jag även lite nytta. Är ledig tre dagar i rad nu så passar på att tvätta och städa lite. Tur att vädret inte är det bästa, då behöver jag inte ha dåligt samvete att jag befinner mig inomhus. Kramis! 

Monday morning

Hej! Idag har jag oturen eller turen (beror på hur man vill se på saken) att jobba kväll, så tänkte därför passa på att lufta gymkortet lite. Har varit aningen slö den senaste tiden, så jag kände att det var dags att ta tjuren vid hornen. Innan jag beger mig mot bussen måste jag få i mig något, slängde därför ihop en hallon/banan smoothie :) supergod och mättande! Hoppas alla får en lika bra start på denna vecka som mig. Kram!