Skoterutflykt

Hej allihopa och glad påsk!

Hittills under lovet har jag bara jobbat men idag hade jag turen att va ledig :) var faktiskt ute på min första skotertur för i år! Det var helt underbart! Älskar den där lukten av bensin blandat med friskluft, det känns att man lever.

Tog en bild över hela sällskapet och måste ju säga att den blev lite småcool;)

Fredom

SÅÅÅÅÅ HIIIMMLLLAAA SKÖÖÖNT MEEED LOOOOOOOV!

Känslan när man får vakna av sig själv och inte av något alarm är nog bland det bästa! Körde lite mage och rygg nu på morgonen, riktigt bra start på dagen om du frågar mig;)

Medan alla mina polers (iaf dom flesta) drar till fjällen och sina stugor så stannar jag hemma i lilla Storuman. Jobbar idag och på fredag, ledig lördag, jobb söndag och måndag. Kan iaf glädja mig med att jag tjänar lite pengar;) utöver det så blir det väll att plugga, träna, va med en vän eller två, testa balfrillan och typ sova.

Känner att det blev ett lite torrt inlägg med mycket text och lite bilder, men vad ska man göra liksom!? Får bara hoppas att jag har några bilder tills nästa gång;) haha värt, japp! Fast nee. Ha det så gött allihopa!

Wanties

Musik och plugg

Något som är typiskt mig när det gäller musik, är att om jag hittar en låt som jag gillar så nöter jag sönder den tills jag börjar hata den av lesshet xp När vi ändå är inne på spåret att vara less, är det precis vad jag är på allt plugg just nu. Skolless som bara den, men det är tur att jag har mycket roligheter framför mig. Känns lite bättre :)
 
Bjuder på två nya favoriter ♥  
 
 

Från toppen till botten

JAAAG VIIILL HAAAA LOOOOV!!!!!!!! Känns ändå skönt att det blir en kort skolvecka, ska dock jobba ganska mycket men att känna lite cash är aldrig fel ;) Så ska jag nog också ut på en liten skotertur, vilket jag ser fram emot jätte mycket! Har varken åkt eller kört skoter denna vinter så nu är det dags!
 
Helgen var ändå ganska okej. fredagen chillade vi mest, färgade lite hår och drog en liten ragg. Lördagen var något mer händelserik, både på gott och ont.. På dagen fick jag prova att flyga fallskärm (vet egentligen inte vad man kallar det men ni fattar!) och då är det inte som vissa trodde att jag hoppade ut ur ett plan, tyvärr. Utan man startade på marken och blev bogserad av en skoter som liksom drog upp oss. Det var iaf hur kul som helst!!
 
När det gäller kvällen så började allt med middag hos Mia, sen gick det nog bara utför. HAHA älskar att jag är så positiv. Visst det var kul till en början men helt ärligt så blev det bara värre och värre. Önskar att det var annorlunda. Förlåt. 
  

Mycket plugg och lite annat

Har hänt lite allt möjligt dom senaste dagarna, bland annat massa plugg.. Därav så lite tid för bloggning:p

Har färgat lite hår, dragit en roadtrip till villis och mycket mer! bilderna får helt enkelt tala för sig själv;)

 

Black and brown

 
 
Jag kunde verkligen inte motstå dessa skönheter till skor! Har velat ha bruna mockaliknande skor med fransar och svarta läderliknande skor med träklack hur länge som helst, är bara för snyggt ;)Tredje paret som råkade vara svart hade jag tänkt mig till sommartiderna och studenten som kommer.
 
Puss på er alla!
 

UF-mässa - dag 2

Det var så sjukt jobbigt för min stackars ben att stå och sälja sista dagen (alltså igår) men kul var det ändå! Vi vann tyvärr inte bästa affärsplan eller bästa UF som vi hade hoppats på. Däremot blev vi jätte förvånade över att vi vann första pris i bästa team spirit. Det roliga med detta pris är att det inte är en jury som utser en vinnare, utan man röstas fram av de andra företagen. Vilket kändes extra kul :)

UF-mässa - dag 1

Så var första dagen avklarad! Det har varit hur stressigt som helst, hyfsat jobbigt både psykiskt och fysiskt men ändå så jävulst roligt ;)

Måste ju även säg att jag diggar våra montergrannar som verkligen och då menar jag verkligen pumpar fet dubstermusik/remix/RnB/bra musik helt enkelt!

Puss och gonatt världen! Önska oss lycka till imorgon.

Projektmässan 2013

Känns helt overkligt att projektmässan är över! Dock är vårt äventyr inte över än, imorgon åker vi nämligen vidare till Skellefteå och UF mässan där :) måste ju erkänna att jag är fett nervös men på ett bra sätt. Känner att det kommer gå bra!

För övrigt så var kvällen riktigt lyckad. Lyckades sälja ett par väskor, fick mycket beröm över vårt arbete och så fick man se alla andras arbeten. :) tänkte också bjuda på lite bilder och sedan skalla kudden, för imorgon är det avfärd till storstan klockan sju.



You are my sunshine

 
Det är så sjukt mycket som händer nu! Två UF-mässor i veckan, plugg och mycket mer där till (HAHA märkte att det inte var så mycket, men tro mig DET KÄNNS SOM HUNDRA GÅNGER MER!). För övrigt så hade jag ett trevligt lov, inte för att jag hade så mycket ledig tid menmen slösade och tjänade lite iaf pengar ;) Ska göra en liten sammanfattning med bilder och text senare! 
 
Nu ska jag tugg lite gokrubbe innan jag drar till Andrea för att jobba med UF, puss på er!  

CLINIQUE

 
Hej alla glada! Tänkte tipsa om ett superbra märke när det gäller smink och hudvård, som heter QLINIQUE. Ganska nyligen införskaffade jag en ny hudkräm och en foundation av detta märke och jag är helt mållös! Utan tvekan den bästa foundation jag provat. Den täcker bra, känns lätt på ansiktet (det känns inte kletigt och "instängt"), den återfuktar huden iställer för att torka ut och den var inte allt för dyr. Kostade bara kring 200 kr. Hudkrämen var dock lite dyrare ca 500 kr men den var värd vart ända öre! Jag blir väldigt torr i ansiktet under vintern och efter jag duschat. Så det är verkligen ett måste att smörja in ansiktet. ibland kändes det som att huden bara blev fet och äcklig av min dåvarande kräm. Så jag hade i stort sätt bara två alternativ, antingen ha torr och flarnig hud eller fet och glansig hud. Så jag rekomenderar verkligen dessa produkter! Det finns att köpa på kicks :) Hoppas ni blir lika förtjust i märket som jag! peace!