Filmmys

Hej på er! Igår hade jag och Veronica en riktig mysfredag. Vi kollade på film, åt götta och snackade. Känns som det var evigheter sen vi gjorde något sånt sist! Kul var det i alla fall. 

Idag fortsätter mysandet. Efter jobbet ska nämligen jag och isa se bio (nya hunger games filmen), är så sjukt taggad! Tycker att bio är lite underskattat, är ju hur kul som helst. Kommer garanterat blir toppen:) 

Nu ska kag bara fixa mig sedan bär det av mot jobbet. Hade! Kram 


Tiden bara flyger

Hej! Kan ni tänka er att första advent är nu på söndag! Tiden bara flyger iväg! Jag har ju sagt tidigare att jag inte är något större fan av snö, men jag kan samtidigt inte hjälpa att sakna det lite.. Det ger så mycket julkänsla. Jag vet värsta dubbelmoralen.. haha. Men håller ni inte med mig? Det är inte precis som att bar asfalt och spöregn ger den feelingen, i alla fall inte för mig som är uppvuxen med ett riktigt vinterland. Jag hoppas i alla fall att det är snö hemma i Storuman under jul (vilket det mest troligt kommer vara), annars kommer jag bli smått besviken. 

Jobbar på som vanligt idag, finns inte allt för mycket att säga. Imorgon ska jag träna och träffa Veronica på stan en stund innan jag börjar jobba. Känns roligt:) Nu ska jag äta min lunch som består av lax, potatis och gröna ärtor :) ha en bra dag på er! Kram 
 
 Moster fina dörrkrans från förra åter:) 

Grötig morgon

Godmorning sunshine! Jag ska strax åka iväg och träna på mitt gym inne i stan. Jag börjar inte jobba förren halv tolv, så det passade hur bra som helst. I vanliga fall när jag ska tränar på morgonen brukar jag åka in med krille som börjar kl sju. Den tiden brukar jag inte vara så hungrig, men försöker äta någon frukt så jag får i mig något. Men denna morgon överraskade jag nästan mig själv lite. Jag gjorde havregrynsgröt till frukost! Det är hur enkelt som helst, jag använde mig av fiberhavregryn som man blandar med vatten i en kastrull och kokar upp under omrörning i 1-2 minuter (recept står på havregrynsförpackningen). Så är det klart! Jag skulle aldrig kunna äta gröta utan någonting till, värmde därför upp lite blåbär och hallon som jag åt till. Det blev supergott! :) Krille jobbar nämligen borta i veckan vilket är supertråkigt, men fördelen med det är att jag får ha bilen. Det är så skönt att ha friheten att åka när man vill, som denna morgon när jag gjorde gröt. Jag kunde sova till halv åtta för att sedan i lugn och ro börja göra mig i ordning, packa och äta. 

Nu har jag svamlat färdigt, dags att börja rulla så jag slipper stressa:) Ha en bra dag på er! Kram 



Bikini fit


Hej på er! Igår laddade jag ner Molly Rustas app "bikini fit" som jag testade idag. Det är sjukt bra övningar och videos på hur de ska utföras. Egentligen krävs det att man är på ett gym, eftersom vissa av övningarna görs med hjälp av maskiner. Men jag valde en av de fyra cirkelpassen som bara krävde en maskin, som jag då bytte ut mot en annan övning:) När jag kollade igenom alla övningar tyckte jag att de inte verkade så jobbiga och att tre repetitioner skulle bli lätt som en plätt, men oh så fel jag hade! Kan bero på att jag inte är i toppform, men så blir det även vad man gör det till. Gör man alla övningarna ordentligt och ger allt man har så kommer svetten att rinna kan jag lova! 

Annars händer det inte så mycket idag. Jag är ledig så förutom att träna har jag även hunnit tvätta och diska. Ska på Konsum lite senare och handla, måste köpa någonting som kan utrota bananflugorna som vi oturligt nog har fått. Inte för att skylla ifrån mig men det var mamma och mosters fel att vi fick dem:p När de hälsade på i somras hade de med sig bananer och sedan dess har vi haft bananisar i lägenheten, dock var de nästan helt borta i september-oktober men så kom de tillbaka nu... Aja, nu ska jag bli av med den en gång för alla! Haha. Innan jag gör några fler ansträngningar ska jag kolla på lite serier och dricka citronvatten. Hej på er! 

Systrar i jeans


Hej allihopa! Har nyss sett systrar i jeans , både första och andra filmen. Har velat se dem länge men hade totalt glömt bort dem. Sjukt bra var de i alla fall! På tal om film så har tredje filmen av hunger games kommit ut på bio. Jag förstår inte varför jag inte köpt biljetter för att se den, när jag ändå bor här i Umeå och i stort sätt kan se den när jag vill!? Måste ta tag i den saken;)

Jobbar kväll ikväll, så ligger hemma och slöar för tillfället. Kikar runt efter enkla samt hälsosamma maträtter som hade varit kul att prova. Hittar faktiskt en hel del bra recept så får väll se om jag kommer mig för att laga det. 


Middag på Costas


Hej på er! Tänkte bjuda på en superfin bild från gårdagens middag med Katarina:) 

Imorse var jag på gymmet, börjar gå ganska bra att kliva upp tidigt. Inte alls så jobbigt som man kan tro;) jobb hela dagen och sedan hem till soffan och ett nytt avsnitt av naruto! Kram!

Vår lilla myshörna

 
Detta är då en del av mitt och krilles vardagsrum, vår egen lilla myshörna! hihi. Om jag får säga det själv så tycker jag vasen och de lysande kvistarna passade hur bra som helst ihop. Jag hade nämligen bara sett dessa saker en i taget och föreställde mig att det skulle bli bra. Man kanske har lite öga för design ändå;) Riktigt fint i alla fall och så passar det så bra nu när det är mörkare än natten ute. Så ser ni även min älskade spegel som jag fyndade på jysk för inte så länge sedan :) detta kallar jag materiell lycka!
 
På tal om ingenting. Fick ett sms av katarina för ett tag sedan och det verkar som jag ska åka in till stan vid fem tiden för en middagsdejt. Jag har sagt det tusen gånger förrut men säger det igen, alltid lika trevligt att träffas och för det mesta äta tillsammans! Måste bara fixa mig och hänga sista maskinen så träningskläderna hinner torka tills imorgonbitti. Ni får ha en trevlig kväll på er! kram!   
 
 


Ledig och sovmorgon

Godmorgon på er! Sååå skönt med en ledig dag och sovmorgon! Idag ska jag ta tag i tvätten och pyssla på lite i lägenheten. Lovade ju att jag skulle visa mitt senaste inredningsköp, det blev verkligen superbra! Har även påbörjat mitt adventljusfat men det är inte riktigt klart än så det kommer upp lite senare. Tycker det är hur roligt som helst att pyssla men det har aldrig funnits tid till det förut, men nu när det har blivit mer ordning i lägenheten och jobbet flyter på finns det hur mycket tid som helst (Kanske inte så konstigt om man tänker efter). Det är verkligen inget påhitt att planering Is everything. Jag har börjat skriva upp några punkter som måste göras dagar då jag är ledig eller jobbar kväll. Av någon anledning känns det inte lika jobbigt när man har en liten lista, som man sedan får radera alla avklarade uppgifter från. Då uppstår känslan av att man faktiskt får någonting gjort och det är ganska tillfredställande må jag säga ;)
 
Jag ska bara dricka upp min kaffekopp och sedan är det dags att börja sortera tvätt. kram! 
 

Ljusar upp i höstmörkret

Hej på er! Rivstartade denna måndag med lite träning imorse (07.00), följt av lite dötid på stan. Jag har kommit på att det är otroligt roligt att köpa grejer för att innreda lägenheten. Hittade lite grejer på clasohlsson och lagerhaus idag som kommer få detta höstmörkret att kännas lite lättare:) ska visa vad jag har köpt senare hade jag tänkt. 

För övrigt jobbar jag kväll ikväll, sitter och äter min middag nu så jag ska orka jobba i fem tummar till. Ha det bra allihopa! Kram 


Min lunch tidigare idag. Rotmos med oxkött, majs och ärtor:) 

Söndags lyx

Hej på er! Var inte kvar på stan lika länge som jag trodde att jag skulle. Åkte hem redan vid tre, men hann i alla fall köpa ett par saker :) bestämde mig redan förra året att jag skulle göra ett eget adventljus fat. Köpte ett avlångt vitt fat, vita blockljus och svarta siffror som man sätter fast på ljusen. Det enda som saknas är små juliga saker att ha på fatet. Vet inte exakt vad jag vill ha där, men ska kolla runt lite så kanske inspirationen kommer! :) Som sagt så åkte jag hem ganska tidigt. Svängde förbi Coop och storhandlade inför kvällens middag samt kommande middagar i veckan. På söndagar tycker i alla fall jag att man får lyxa till det lite extra, så det blev pepparbiff, klyftpotatis och beasås. Sååååå gott!! 

Till veckan hade jag tänkt laga korvsttoganof, kyckling med ris och pastapytt. Jag skojar inte när jag säger att jag börjar bli så fruktansvärt less på frasses mat. Det är ju guld värt att vi får mat, men när man inte är sugen på något som finns där är det nog dags att göra lite egen. Då kanske det blir gott att ta sig en burgare emellanåt:) 

Nu ska jag dricka kaffe, kolla på lite serier och vila innan jag ska börja laga mat igen;) ciao!


Pepparbiff med klyftpotatis, morötter och varm beasås. 

Sunday funday

Godmorgon världen! Idag ska jag göra något som ligger mig varmt om hjärtat.. Shoppa! Ska handla några julklappar och lite julpynt hade jag tänkt :) Bäst att göra bort det på en gång så slipper man stressa med det sen. Måste hämta en väska som jag har hos isa också, så det passar som bra:) 

Helgen har varit toppen! Fult ös i fredags med jobbet. Julgalan var hur kul som helst på så många vis! Igår såg jag och Krille på film, teenage mutant ninja turtals, slappade osv. Riktigt skönt med lugna dagar ibland:) efter tre dagars ledighet är jag faktiskt riktigt taggad på att jobba. Har planerat när jag ska träna i veckan, lite olika maträtter jag ska laga så det känns riktigt bra:) hoppas alla har en fortsatt trevlig söndag! Kram







Bildbomb


Lite fler bilder från igårkväll :) 













Vilken kväll!

Började dagen med att träffa Isa på stan för att äta lunch, uträtta lite ärenden och sedan åka hem till henne för att fixa oss.


Gårdagens look innan den blev kaos;)


Här har vi gänget;)


Finaste isa :)


Jag vet att men får hämta i omgångar ändå är mina tallrikar ALLTID fullproppade:p


Så kommer man tillbaka till bordet efter att ha hämtat lite efterrätt (som jag tyvärr inte tog någon bild på) och ser att Sandra fått en tomteluva. Hon är då med i någon slags tävling. Självklart blev man supertaggad och samtidigt nervös för hennes skull:p En stund senare blir alla som fått en luva ombedda att komma upp på sen. Då knallar Sandra iväg och så ser man resten av alla tomtar som en efter en kliver upp på scenen. Jag sitter och kollar på alla, tvärvänder mig inåt mot bordet (hade scenen snett bakom mig) och vänder mig sedan för att se vad som händer där uppe. Då ser jag en av killarna och håller på att svimma! Krille har blivit en av de utvalda med tomteluva (jag visste att han var där med jobbet men hade inte sett honom förren han dök upp på scenen!!!). Nervositeten och adrenalinet som jag hade innan jag såg honom dubblades om inte tripplades. Det tävlingen gick ut på var att de skulle sjunga låtar. Det fick vara vilken låt som helst men man fick inte sjunga samma två gånger då åkte man ut. Då var det en tjej som kunde peka med micken framför t.ex. Sandra och då var hon tvungen att snabbt sjunga en låt. Man var samtidigt tvungen att lyssna vad de andra sjöng så man inte råkade ta samma. Ja en och en åkte ut men både Sandra och Krille var kvar men så åkte Sandra tyvärr ut... Krille var däremot kvar tills finalen men han "snubblade på mållinjen". Tjejen hade riktat micken mot honom och sedan såg det ut som hon riktade den mot den andra killen men så drog hon snabbt tillbaka micken mot Krille och det var nog varken han eller någon annan beredd på. Det lustiga var att killen som vann utnämnde Krille till vinnaren. Han sa att den värdiga vinnaren var Krille (det är inte lika mäktigt eller självklart om man inte sett det live för Krille sjöng verkligen). Jämfört med de andra som sjöng så gjorde (pajas)Krille lite show och sjöng lite längre så att husbandet började spela med. Hur som helst blev Krille uppropad på scenen igen som vinnaren och fick avsluta tävlingen med att sjunge en egenvalda låt. Han valde kung i baren med Magnus uggla;) snacka om att jag var/är hur stolt som helst! Efter det var han kändis hela kvällen alla tyckte han var såååå duktig! Ja så det kan gå:)


Sen drog julshowen igång!


Danny:)

Var typ en millimeter från att röra E-Type ;) 

Under själva julshowen var jag ganska dålig på att fota men ska försöka tigga till mig lite bilder av mina frassar;) hihi Så blir det någon form av "julshowen del två":). Party blev det också, tror de flesta (bland annat jag) redan var på G i andra akten då många stod upp och dansade till när artisterna sjöng;) kul var det i alla fall! 

Bara några av mina finisar på frasses;*

Så fick jag avrunda kvällen på bästa sätt, med min finaste. Idag ligger vi båda bakis och halsar vatten och alvedon, med andra ord var gårkvällen så jävla toppen! Kram på er! 



Inspiration


Fredagens outfit


Godkväll! Detta är då klänningen jag tänker ha på fredag. Den är ganska enkel framtill men eftersom det hänger en guldkedja där bak blir det nästan mycket om man skulle ha ett halsband. Tänker därför satsa på ett par maffiga örhängen till:) Är fortfarande lite osäker på vilka skor jag ska ha men hinner nog bestämma mig innan dess. Kram!


Julgalan

Hej alla glada! Det blev bestämt för kanske en månad sedan att vi skulle gå på julgalan som turnera runt i Sverige med jobbet. Vi var på Brännlands världshus förra året och åt julbord. Det var supermysigt och vi hade hur trevligt som helst men känns kul att göra något nytt i år. Tiden går så fruktansvärt fort, det är i övermorgon (på fredag) julgalan äger rum. Är sååååå taggad!!!!! Tror det kommer bli hur kul som helst! :) 

Enligt mig så tycker jag vi valde den dagen med de bättre artister. Danny Saucedo, Alcazar, Mattias Andreasson, Helena Paparizou, E-type, lindra Bengtzing, Erik Segerstedt och Albin. De enda Jag hade velat se av de som uppträder på lördagen är molly sanden och Brolle. Är dock lite smygglad att jag slipper se/höra Andreas Johnson har aldrig gillat hans musik:p 

Har förövningar valt ut outfiten för kvällen som jag tänkte visa antingen senare idag eller imorgon:) Nu är det i alla fall dags att kliva upp och göra någon nytta. Ha en bra dag allihopa! Kram



-

Hej allihopa! Så var det tisdag vilket innebär kvällsjobb för mig idag. Börjar kl 17.00 så hinner slappa ett tag till. Det måste vara det tråkiga vädret som gör att man bara vill ligga i soffan och se film:p vilket är precis vad jag gör just nu.. Haha. Är i alla fall ledig imorgon så då ska jag försöka städa lite och skriva om mitt cv, har väntat med det alldeles för länge nu. Frågan är bara om jag hittar åt var jag sparat det, tror att det är på min gamla skoldator (som typ är paj och stänger av sig själv), om inte så måste jag skriva om hela skiten... Får kolla upp saken imorgon.

Nu ska jag äta lite ungspankaka med hallonsylt och smör, sedan måste jag nog börja fixa mig. Hade!

Tur i oturen

Hejsan! Jag brukar inte ha problem med måndagsmornar men idag är utan tvekan ett undantag. Jag tappade telefonen i toaletten!! Jag hörde ett plopp och så tänkte jag, nej bara det inte är telefonen.. Det lustiga är att den klarade sig! Den lever och allt verkar fungera förutom om jag ska spela musik i högtalarna, då hörs det ingenting. Förhoppningsvis går det till sig, om inte så får jag nöja mig med att det fungerar med headset. Snacka om tur i oturen! Annars förutom denna oturliga händelse så är det en riktigt bra dag. Pigg, glad och allmänt taggad på livet:) 

Nu ska jag slänga i mig resten av lunchen och sedan jobba i 4 timmar till. Sedan ska jag hem och inta soffläge med en film. Kram på er!

Nya favoriten från AW :) 

Små men betydelsefulla


Hej på er! Jag har länge velat tatuera mig, tycker det är så grymt fint att ha ett par små men betydelsefulla motiv/texter. Anledningen till att det inte  har blivit av än är dels för att jag inte vetat vad jag vill tatuera eller var. Man vill ju vara 100 procent säker innan man genomför något som detta. Det kommer ju trots allt att finnas där hela livet! Better safe than sorry ;) Det råkade ju dock vara så att jag har bestämt mig för två kanske tre tatueringar som jag vet att jag skulle kunna ha livet ut. Det kanske får bli en liten julklapp till mig själv, vi får väll se;) 

Om en halvtimme måste jag kliva upp och börja fixa mig:) ska skjutsa in Andreas till bussen innan kl 11.00, vill ju inte att han missar den :p peace! 

Winter

Hej alla glada:) Då var mina lediga dagar slut. Känns skönt att få åka och jobba, somnade typ 11 igårkväll så är pigg och utvilad. Var till och med duktig och stoppade i motorvärmaren i bilen direkt jag kom hem. Hade jag sparat det tills senare skulle det inte blivit av:p hehe. Det behövs så att inte pärlan (bilen) blir ledsen. Jag tycker verkligen vintern är supermysig och naturen blir så fin, men jag klarar inte av kylan! Haha. Visst är det väll roligt att köra skoter, åka skidor etc. Men varken jag, min familj eller Krille är skotermänniskor och tiden då man gick ut för att leka i snön och faktiskt "tyckte om det" är tyvärr över. Lite så ser jag det, men man ska väll inte klaga:) hade det varit sommar året om kanske man hade varit less på det också (även om jag har väldigt svårt att tro det).

Lite mummel från mig såhär på morgonen. Ha en trevlig dag allihopa! Kram 



Fluffy Cardigans and party dresses


 
Godkväll gott folk! Har slappat hela dagen och det lutar mot att fortsätta göra det kvällen ut. Jobbar ju som sagt i  helgen så det är nog lika bra. Just för stunden sitter jag och kollar runt på Nelly. Jag vet att det var ett tag sedan den kollektionen kom ut men jag måste bara säga det ändå. ÄLSKAR REBECCA STELLA FOR NELLY!! Ovan har ni mina favoriter:) Jag skulle verkligen inte tacka nej till en sån där fluffiga cardigan just nu! Fryser som tusan och ändå ligger jag i soffan fullt påklädd med filt :p inte okej... Haha. 

Jag får samla på mig all värme jag kan få nu för om två timmar bär det av in till stan för att hämta Krilles bror Andreas. Han ska hälsa på och så ska de mest troligt lana, om jag förstod allting rätt:) passar ju bra då jag ändå jobbar, eller det hade väll inte spelat någon roll men ja. Helt oviktigt:p Nu ska jag slänga in middagen i ugnen. hare! 

En helt ny människa

Godmorgon världen! Fredagen är äntligen här och jag är ledig, jobbar dock i helgen men det känns helt okej. Var inne i stan hela gårdagen så idag blir det en mysig dag hemma. Känns lika bra att inte behöva gå ut i denna fruktansvärda kyla. 
 
Det blev inte riktigt som jag hade planerat igår, men en sak hände... Jag klippte mig och fick håret färgat!! Jag blev verkligen supernöjd och det var ganska skönt med tanke på att det tog 6 timmar att bli klar:p Tack finaste Helena! 
 
Såg ut som ett litet troll innan blekningen började ^^
 
 
Som ni ser så blev det en ombre. Är som sagt hur nöjd som helst, men vill prova att få topparna ännu ljusare. De ska nästan vara blonda dock så får det bli om någon månad eller så måste låta håret vila lite :) Tänk att en ny frisyr kan få en att känna sig som en ny människa!
 
Nu ska jag pyssla lite vid datorn. Hihi. Ha en bra dag allihopa! Kram!

Alexander Wang x H&M

Hej på er! Imorgon smäller det, både för det ena och det andra. Alexander wangs kollektion för hm släpps kl 10.00 imorgon bitti. Så funderar på om jag ska vara på plats inne i stan (typ längst framme i kön) och knipa mitt favvoplagg eller om jag ska försöka beställa det. Lär bli det förstnämnda eftersom halva nöjet är att få prova enligt mig;) plus att hms
Webbsida kommer att lagga sönder. Ja som sagt vi lär se. Här nedan är några av mina favoriter (gillar egentligen allt men får bara köpa ett plagg eftersom priserna är ganska höga). 


Detta är inte det enda roliga som sker imorgon, jag ska även klippa mig och färga håret:) det är verkligen på tiden! Sist jag klippte mig var ungefär 1,5 år sen. Hehe. Om det blir bra kommer ni garanterat att få se en bild, om inte så får ni säkert se en ändå;) haha men nu ska jag sova. Natti på er!

Monday morning

Godmorgon på er! Avnjuter denna måndagmorgon med lite keso, jordgubbar och banan. Sjukt gott och rätt så nyttigt:) Börjar jobba kl 15.00 så planen var att träna, men är så himla slö efter helgens roligheter samt jobb, så det får bli morgondagens problem ;)
 
Jag var som sagt ute i lördags med veronica och lena. Vi drog på schlagerklubben och det var hur kul som helst! Jag hade tyvärr inte ansträngt mig allt för mycket när det kom till utklädnaden. Hade en röd klänning och en tomteluva.., jag får bättra mig till nästa år! Tycker ändå det är sjukt roligt att få klä ut sig :) På tal om ingenting så måste jag bara berätta om min kasshet..ja jag vet inget vanligt fenomen för min del men det kunde tydligen hända den bästa också:p haha (skämt å sido). Hur som helst har jag lärt mig att det går en buss från vasaplan till holmsund 02.20 både fredagar och lördagar. Så min plan var ju givetvis att åka hem med den bussen, men tror du inte på rackarn att det är en röd dag = en söndag så den bussen jag hade tänkt åka med gick ju såklart inte... Tur nog var jag inte den enda som hade missat den lilla detaljen. När man är onykter blir man vän med alla. Long story short. Jag började prata med ett gäng slutade med att jag fick åka med dem hem till holmsund. Så grymt snälla! Extra stor kredd ska mamman till en av tjejerna ha, som åkte in till umeå 3 på natten och plockade upp ett gäng med randoms. haha. Så tokigt det kan bli ibland ;)
 
Nää nu har jag slöat färdigt. Dags att fixa sig och sedan göra nogon form av lunch så jag överlever tills middagen. peace!