tre favoriter

 
 

Oplanerat in i minsta detalj

Hei bloggen!
 
Helgens roligheter började i fredags med att fara och spela innebandy med lina i ca 2 timmar. Det var sjukt kul att spela men asjobbigt! Man märkte att konditionen inte var på topp om man säger så :p Efter det lämnade vi våra stuffs och anslöt oss med erika och evelina. Raggen var vår bästa vän och vi snackade, aggrade, sjöng, gick lös och mycket där till. Jag vet att många kan ha svårt att förstå hur kul det faktiskt är, men har man bara rätt sällskap och bra musik så blire grymt! ;) Kvällen avrundades iaf med en film sen la jag mig och töv.
 
Lördagen började med att jag, evelina och andrea skulle ta några bilder som vi ska ha med i vår affärsplan. Nått som jag tycker är lite smålustigt är att man brukar ta hur många bilder som helst (vilket vi gjorde) och ändå är det bara 2-3 bilder som blir bra xp what's up with that!? Det gick ändå ganska snabbt att ta samt välja ut bilderna som vi skulle ha (vilket va skönt). För min plan var att jag skulle skynda mig hem till krille och höra om han ville se en film eller nått men det hade han inte tid med... :p Så det slutade med att jag satt i min ensamhet och såg skattkammarplaneten, bokstavligt talat! Krille hade dragit för att äta med sina friends och själv hade jag ingen aning om vad mina gjorde, samtidigt som jag hade den eviga kampen med mig själv om vad fan jag skulle göra. Det blev iaf en oplanerad utgång som blev ganska lyckad :) Vi ska inte gå in på några detaljer, men det var allt annat än lugnt! haha
 
Det ända som gäller idag är sova, måsommanförtjänar, skräpmat, chilla, döavångest, serier/film, mysa och blogga. Mer finns det inte energi för. Bye!
 
 

Animerat

Äntligen fredag!!! Bara psykologi (där vi kommer att se film) och UF arbete sen är jag fri ;) Kvällens aktiviteter blir innebandy, galenskaper, mys och gotta. Har en känsla att detta kommer bli en bra kväll!
 
Tänkte även tipsa om två animerade filmer "Draktränaren" och "Modig", dom är faktiskt sjukt bra. Säger bara det underskatta ALDRIG barnfilmer ;)
 
 
 
 
 
 
 

SPACE

#Armhävningar#Situps#Duscha#SeSerier#MålaNaglarna#Skype#Sova
 
 
Spacenaglar som evelina gjorde på mig för ett tag sedan ^^

Good times

Kom nyss hem efter en timmes gymmande med lina och erika :) måste ju säga att vi körde hårt idag och det kommer kännas imorgon! ändå ganska skönt. I nuläget sitter jag och väntar på att mina UF buddys ska komma hit så vi kan börja jobba. Haha ååh, vill bara bli klar med affärsplanen :p
 
Tänkte ta tillfället i akt och dela med mig av min top tio lista, med de tio bästa serierna enligt mig :) Hoppas att detta bidrar till att någon där ute hittar en ny serie att se ;)) puss och kram alla små gurkor!
 

Case it UF

 
Nu jobbar vi för fullt med vårt UF företag Case it UF. Affärsplanen ska vara klar nästa vecka på fredag och vi msåte beställa massa saker, så känner en lite gnutta stress! Men alla kanske inte vet vad detta innebär eller vad vi ens säljer, så därför tänkte jag förklara lite kort :)
 
När man går sista året på gymnasiet (som jag gör) så ska man göra ett projektarbete eller ett UF företag. Jag som går samhälls måste egentligen inte driva ett UF företag som ekonomiarna måste, men jag blev ju så fint tillfrågad om jag ville vara med så jag tackade ja ;) Det hela går ut på att man ska bygga upp ett företag från botten, driva det för att sedan avveckla (avsluta) det och som det ser ut nu är jag, evelina och andrea mitt i den smeten! Vår vara som vi förhoppningsvis ska börja sälja nästa vecka på julmarkanden är mobilväskor. Vi syr dom helt själv, samt dekorerar dom med nitar eller dekorationsstenar eller båda :)       
 
I framtiden ska jag lägga upp några bilder så ni får se hur dom ser ut, men just nu har vi varken tyg eller saker att smycka dom med så ja... :p Hur som helst håll utkik och hojta till om ni vill köpa en, två eller kanske tre ;)) tjingeling!
 
 
Vår logga =)

Studentmössa

 
Beställde nyss min studentmössa och insåg att det bara är 6 månader kvar tills vi tar studenten!  JAG ÄR SÅ HIMLA TAGGAD!!!!!!!!! Jag har så mycket jag vill göra, se världen, dansa, sy och designa, träffa nya människor, bo i en stad, uppfylla mina drömmar osv ^^ Samtidgt inser jag hur tragiskt det hela är. Vi som har hållt ihop i tre år och varit med om både det ena och det andra ska helt plötsligt splittras... det känns bara skumt. Kommer garanterat att smsa/ringa/facebooka sönder dom ;p Så det är allt lite blandade känslor, men vad som är händer vet jag att det kommer gå bra :) Säger bara hakuna matata, lev livet till fullo! lots of love!   

Wanties

Breaking dawn part two

Denna eftermiddag har jag haft fullt upp. Klockan fyra började det hela med att vi skulle dömma två av våra motståndarlag i pizzacupen (som är en vollybollturnering för luspen och röbro). När det var klart blev det gymmet i ca 45 min och sedan stummade jag på bio med min syster :) Vi fick lite syskontid med varandra och trotts att vi inte sa så mycket var det kul och ganska mysigt. ^^ När det gäller filmen tycker jag att den var grym! jag var minsan lättat över att hela "striden" inte var på riktigt :p
 
Nu ska jag skalla kudden och drömma fina drömmar ;** natti!
 
 

Off to work

Om cirka 15 min ska jag börja röra mig mot frasses, där jag kommer spendera mina kommande 6 timmar. hard work work! peace!

New design

Började redan igårkväll med att fixa en ny design+header, dock var jag lite för trött för att orka tjafsa med stilmallen så jag gick och la mig:p Men nu är det en ny dag och jag är utvilad, så nu har jag iaf gjort klart designen och headern. Tyvärr har jag inte hunnit fixa någon bild och beskrivning om mig, om jag orkar så görs det nu annars tar jag det sen ;))
 

Liten men betydelsefull

 
Någon gång inom en snar framtid ska jag skaffa mig en liten men betydelsefull tatuering. För mig är det oerhört viktigt att symboliseringen och meningen med bläcket som förevigt kommer att finnas på min hud ska vara genomtänkt. Jag har faktiskt några ideer om vad jag vill ha och var den ska sitta, men jag är inte riktigt säker än. För övrigt kan jag tycka att mina uppdateringar är lite random, trots allt var det ett tag sen jag skrev något :p Men vad gör väll det? Lika bra att dela med sig av någorlunda "intressant" information ;)) aight??

Full av endorfiner

Just nu sitter jag i min ensamhet och äter vindruvor och pluggar. Var och tränade för ett tag sedan med Lina och Evelina, och fick mig allt en liten kick endorfiner ;) skönt!
 
Krille är som sagt uppe i Tärna så har massor med tid att plugga typ... dock kommer jag nog inte va allt för duktig. Det finns ju nämligen någonting som heter serier och man kan ju kanske säga att jag nöter lite :p haha För tillfället är det tecknade Avatar (som gick på nickelodeon förut) som jag ser på, samtidigt som jag ser på Revenge, Vampire diaries och once upon a time som bara går en gång i vecka :p 
 
 
Har totalt inga nya bilder så lånar linas :) work out, check! 

känslan efter

Var och tränade med lina för en liten stund sedan, tanken var att vi skulle spela innebandy men det kom för lite folk så det blev tyvärr inget :p men det stoppade inte oss, vi hade vårt eget lilla träningspass och jag kan lova att det var inte ens lugnt. Känner att jag måste börja ta upp träningen lite mer seriöst, börjar bli en soffpotatis och det vill man ju inte ;)
 
 

pims & plugg

Sitter och laddar upp med två grillspett, en vårulle, mjölk och musik. Det är så förbannat gött, så efter detta orkar jag utan tveka plugga gärnet ;) och ja, detta är i princip det jag ska göra hela kvällen, plus att betala lite räkningar :)pusshej!
 

Halloween 2012

Så var man tillbaks på skolan efter ett asskönt och bra lov. Har hunnit med massa roligheter, men är för lat för att berätta om allt ;) Däremot bjuder jag på massa bilder från lördagens bravader! Måste ju säga att jag hade "the time of my life" utan tvekan ;))
 
Började kvällen hos mia med tacos, music, brudar och dricka :)
 
mat!
 
 
 
jag ryser!!
 
peace brahh!
 
 
 
Puss på finaste erika! ♥

Shopping är den bästa träningen!

Vi drog en liten resa till Umeå igår och självklart hittade jag hur mycket som helst, men otrolgit nog gjorde jag bara vettiga köp. GO CHARLOTTA! Jag fixade även lite saker inför helgen, så förhoppningsvis kommer det  bli grymt ;)) På tal om ingenting så fick jag mig lite träningsverk efter gårdagen, haha säger då bara det att shopping är fan i mig jobbigt ;p
 
Just i detta nuet sitter jag på akkan och ska börja jobba med vårat UF företag :) så hare!
 
 
Supersköna stretchjeans från tur m.fl
 
Blev även en ny vinterjacka =)
 
 
 
 
Köpte ett par skitsnygga klackar som jag planerat att ha på nyår ;) Vet att jag är värsta tidig, men fastnade verlligen för dom!