Välkommen hem!

Hello! Igår var det en bättre dag, för bästa Erika kom hem!!!! Hon har varit i Tanzania i över tre månader, tiden har verkligen gått sjukt fort. Vi (jag, Katarina, Lina och Veronica) bestämde oss för att överraska Henne med ett fint "välkommen hem plakat". Slutade dock med att det bara var jag och Katarina som kunde närvara på flyget, vilket var synd men det gick bra ändå;) vi var två riktiga närvvrak och varför vi var det vet jag helt ärligt inte. Kan vara för att vi ville att det skulle bli perfekt, för att vi båda är tidsoptimister och fick stressa lite, för att vi skulle få se Erika som sagt det är väldigt oklart:p Vi var i alla fall sjukt taggade och jätte glada :)


Det var tänkt att Erika skulle åka hem med en buss som gick vid två. Så vi hade en timme på oss att åka in till stan och äta lite. Självklart kände hon även suget att konsumera lite kläder, så vi nästan sprang in på hm (hade en kvart på oss). Under den tiden hann Erika plocka på sig kläder för mer än tusen kronor och det som förbryllade mig mest av allt var att hon inte provade något av det. Haha lite galen;) Hur som helst så slutade det med att hon stannade här så impulsköpet kändes ganska ovärt, men hon var nöjd med allt så det var nog inte så ovärt ändå. 

Vi ville passa på att göra något då Erika skulle stanna, så vi bestämde oss för att åka till Lokal för en kareokekväll. Det var helt okej, lite annorlunda med vatten och alkoholfria drinkar men väldigt mysigt ändå. Det blir vad man gör det till;) Det var både kul och fruktansvärt att lyssna på alla som sjöng, måste vara ärlig och säga att vissa sög. Men det är väll det som är charmen med det hela. Stämningen var iaf på topp och alla var superglada och sjöng med. Denna trevliga kväll avslutades såklart med lite skräpmat. "Fyllekäk" utan att vara full är grejer det;) 

Vi gjorde även en liten ansträngning att ta en fin gruppbild. Måste ju säga att vi lyckades. Kram


Kom ihåg mig?